Gradonačelnik Šapca Zelenović najavio tužbu protiv predsednika SNS Vučića

Ostavite komentar


  1. Zelenović bolje da ćuti jer ga ovakve izjave odaju u namerama,nije njemu stalo ni do čega drugog nego da obezbedi još koji dan na mestu gradonačelnika na kojem ga šapčani više ne žele

      1. Svako im pravo da pise i misli sta hoce… Ili moramk svi da mrzimo sve sto postoji?

      2. Ha ha pa covek se malo ugledo na predsednika.Da vidis gosn predsednice kako je.Mi gradjani smo videli..Sve se vraca

    1. Biljana ne prepisuj od svog ,,idola“, pitacete deca sutra mama zasto vise volis vucica od nas?

    2. Sreća pa takvi likovi kao ti ne živr tamo. Da išta znaš o Šapčanima, znala bi da njih republička vlast ne može da kupi. Bilo koja

      1. Dok se političari prepucavaju narod strafa Bolje se okrenite epidemiji ,pooštrite mere opreza i testirajte ,lečite ljude Nema testova ni kad hocete da platite ,ljude u karantinima niko sad ne proverava,šetaju se slobodno a da bi te testirali treba dobro da zaglaviš Sramota i za jedne i za druge, sve ste podredili borbi za vlast

    3. Ona je Biljana, kao sto sam ja platno. Jel imaju nazadnjaci jednog coveka koji napise komentar jer to zeli, nazalost ne, sve je kupljeno kao i jadni komentari.

    4. Biljana, mozda jesi bot, ali ovaj put bot koji je u pravu. Primer oksimoron stilske figure na delu. Ni ja kao Sapcanin vise ne zelim Zelenovica na mestu gradonacelnika. Kod nas u Varni njegova horda radi sta joj je volja.

  2. I Slobodana Miloševića je tužio jedan Šapčanin zbog uvrede i klevete…. Znamo kako je Milošević završio….

  3. Sa nasim „Koperfildom“ morao bi covek da bude apsolutno lud, da bi izazvao neku reakciju. Recimo sve zarazene u Sapcu poslati za Beograd, ali ne u bolnice nego ispred predsednistva. Koperfild ce ih odmah izleciti i posavetovati kako da u Sapcu pridju konzorcijumu SNS, jer jedino on pruza sigurnost i garanciju da cete biti zdravu i ziveti bezbrizno.

  4. Gosn. predsednik ne odustaje od ulicarske ( navijacke) agresivnosti u kojoj nema mesta stidu, sramu, moralu, etici. Tu agresivnost omogucava podrska Zapada, makijavelisticki okrenuta svemu i svima koji pogoduju njihovoj politickoj volji. Na poziciji vlasti u svetu su ljudi istih karakternih osobina, otuda su sistemske promene nemoguce regularnim putem. Uz sve sistem je metastazirao, masa je preoblikovana i umesto da menja postojece stanje ona ga odrzava, cak potpomaze. Novac ( volja za moc) se jos jednom pokazao najjacim pokretacem coveka; on je snaga koja rusi sve pred sobom.

  5. Gospodine Zelenoviću, da ste ostali dosledni i bojkotovali izbore, mogli ste sada mnogo toga da kažete. Ovako, i da su Vas pokrali, a sigurno i jesu ali ne onoliko koliko Vi mislite i kažete, zbog svoje nedoslednosti povučite se i dajte šansu drugim, ali principijelnim ljudima, tj. osobama koji drže svoju reč.

    1. Ostavu se „automatski generisanih“ komentara, vredjas nas prave Sapcane. Ovaj put pozdrav iz Varne.

  6. Zelenovicu lazove ti si se spasio posto je tvo predmet zastareo i tako si oslobodjen krivicnog dela ali se nadam ponovnom tvom sudjenju i da ces odgovarati zajedno sa advokatom Petrovicem

      1. Stojane, uzalud je. Taj lako ne odlazi sa vlasti.
        Odgovor za Vranjanca: Tako sto ce biti pokrenut novi slucaj, ne stari iznova, samo novi slucaj kojem nece dozvoliti da zastari.

  7. Pojedinci iz opozicije koriste sve moguće kako bi se ostali na vlasti tamo gde vladaju pa čak i ovu situaciju sa korona virusom.

  8. Zelenoviću i ti nešto teško dišeš nakon izbora ali ne brini se obezbedio ti je predsednik respirator.
    Trenutno teško dišeš ali oporavićeš se jer vreme leči sve pa i bolest od gubitka fotelje i vlasti.

  9. Sad ti je epidemija problem, a kad si izašao na izbore, tada ti nije bila?

  10. Davno je rečeno čega se pametan stidi, lud se ponosi! Teško onom ko pameti nema, a misli da je najpametniji-tuži predsedniks države koji je apsolutno govorio idtinu i samo istinu i to u blagoj formi. Kako vas nije sramota da izmišljate da Srbija nema COVID TESTOVE?!. I, stiže odmah 2000. To bi trebalo videti šta radi Dom za javno zdravlje? Jedna sam kojoj su rekli da nemaju testove? – a meni zlo. Odem u Republički veterinarski institut, uzmu mi bris i za 3 sata imala sam nalaz- POZITIVNA NA COVID-19. Ležim na infektivnom odeljenju. Sve sam rakla… A, što gosodin gradonačelnik nije javljao na ročišta, čekajući da predmet zastari. Molim Novu Skupštinu R Srbije da donrse zakon da ni jedna tužba ne zastareva. Namnožilo se kriminalaca da Bog sačuva…

  11. A sto ovaj vrli gradonacelnik nije obezbedio testove?

  12. AV da skupi hrabrost? Nema on to. Kukac, kukavica, lazov, vodja organizovane mafijaske bande.

  13. Zelenovicu je bitnija Tuzba
    U jeku Korone drugog talasa
    Opšte ne radiš svoj posao Gradinacelnika
    Trebaš testove trebaš opremu
    Traziš testove traziš opremu
    A ne Tuzbe i ko je kriv
    Nego bitnije je zadrzati Fotelju

  14. Nazalost tuzba ide u neki od tzv reformisanih sudova.
    Mozda se oglasi i partijski /ZA/ Ustavni sud.

  15. Da se ne lažemo, ovo nema veze sa virusom, već isključivo sa tim što Zelenović ne da vlast u Šabcu.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.