Profesor FPN Bešić u Utisku nedelje: Odavno je trebalo da se ujedinite, sada je vreme da se šalju političke poruke

Ostavite komentar


  1. Ne znam ko mi je odvratniji dal Dveri dal Zavetnici i mislim da je svakome sa gramom mozga u glavi jasno iz cije fioke su izasli…hvala Bogu da prozapadna opozicija nece na istu listu sa njima. A o tome ko ce pobediti….to cemo jos videti.

  2. Insistiranje Olje i profesora da opzicija nije spremna za izbore je toliki bezobrazluk da je to strasno ? Uvek istu stvar rade pred izbore ! Kao dobronamerno kritikujući opoziciju vidi se da su na strani vlasti ? Besomučno postavljanje pitanja pa šta ste uradili pa od vas narod ocekuje ovo ili ono šta ćete sad uraditi pa ne može to tako ? Više oni rade i kritikuju opoziciju nego celokupna pink mašinerija !!! Pa kao neće narod glasati za vas posto niste u jednoj koloni je idiotluk !
    Ako narod neće glasati za njih zbog toga sto nisu u jednoj koloni šta treba da glasaju za Vucica posto opozicija nije ujedinjena je toliki idiotluk da nemam reci ??? I zamolio bi ih da se vise ne mešaju u rad opozicije i šta će i kako će ,nego neka hvale Vucica umesto sto ga kao napadaju i žele da padne ? A tobože neutralni profesor ne bi bio toliko pozivan po televizija da nije na strani vlasti!!! E pa ovoga puta ste se prevarili i sva ta vaša insistiranja i hvaljenja vlasti neće zaustaviti pad ove vlast ! Samo je bitno smanjiti kradju glasova na najmanju meru i poraz je siguran ! Mogu kritikovati opoziciju koliko god hoće !

  3. Kao bivši profesor predložio bih „sadašnjm profesoru“ da ne ne meša u politiku, nije to pametno! Ispljuvaće Vas i jedni i drugi!

  4. A o tome ko ce pobediti….to cemo jos videti.
    Voleo bih da zdrav razum pobedi!

    N

  5. O kakvom cenom ujedinjenju se priča, kada je baš u ovoj emisiji došlo do žestoke razmene teške artiljerije Grbovića i Obradovića, gde se vide dva ekstremna pogleda na rešavanje Kosovskog pitanja. Sa jedne strane Obradović koji odbija bilo kakve pregovore, sa druge Grbović koji bi bez pogovora prihvatio sve i bilo šta što bi neko drugi napisao. A konkrentno su se zakačili oko francusko-nemačkog predloga. I onda nakon toga dođe Bešić ili neko drugi i priča o ujedinjenju ljudi koji bi se potukli da su se videli na ulici i da nisu uključene kamere.

  6. Bosko je jos pre 3 godine predlagao jednu listu i izbore posle 6 meseci, isto kao ovaj profesor koji pametno zbori. Medjutim, Bosko to vise ne pominje, sto mi jasno govori da je napravio dil sa djavolom. Inace, ako zaista zele da skinu AV ekipu, to je jedini nacin. Smena vlasti, ciscenje i hapsenje, kao i priprema za fer izbore. U tom periodu niko nebi mogao da donosi bilo kakve odluke bilo o Kosovu, ili o drugim bitnim stvarima.

  7. Profesore sjajno,e to je taj momenat kada struka progovori koji nama u drzavi nedostaje.Boskic i Pavle slusaju,shvataju ali ne dopire…kao neposlusni ucenici.Dajes im vrhunsko znanje a oni jedva dvojka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.