Grenel demantovao vest da su SAD i dalje otvorene za razmenu teritorija između Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Dakle Grenela je Tramp postavio da ukine takse na robu iz centralne Srbije. I otkoci privrednz saradnju Kosova i Metohije sa ostalim delom drzave Srbije. A, konacni status pokrajine Kosova i Metohije, otom potom. U narednim godinama. Sto je svakom razumnom Srbinu i Albancu prihvatljivo.

  2. Pa bez razmene teritorija Srbija nikada neće priznati Kosovo. Mislim da je svima to odavno jasno ili se neki prave ludi. Naravno u to se ne uključuje jug Srbije gde većinski žive Albanci, možda neka mesta. Albanci su otimačinom dobili deo vekovne srpske tetitorije bez ikakvog opravdanja, sada je vreme da nešto daju i da vide kako to nije lako, ako žele u UN. Postoji ipak pravda na svetu, jer nema te sile i moći na ovoj planeti koja će uvesti Kosovo u UN bez saglasnosti Srbije. Pored silne
    američke moći postoji i Božija promisao koja nevidljivo upravlja svetom. Nadam se da to Ameri neće zaboraviti zarad dobrobiti celog čovečanstva, jer od dolaska biznismena Trampa na vlast nikada Amerika u svojoj istoriji nije bila više opijena svojom moći nego u ovom trenutku.

    1. @Robinson***Ako se u tu ideju ne uključuje jug Srbije onda neće ni sever Kosova.I šta će onda da se razmenjuje? Šta je „Božija promisao“,ne razumem kakve veze ima „to“ sa Kosovom? Vekovna srpska teritorija a nema srpskih vojnika,policajaca,graničara,poreznika,sudija…?! Pa vi nećete shvatiti realnost taman da vam se hiljadu puta ponove činjenice! Kada je poslednji put neki srpski predsednik posetio Prištinu,glavni grad „južne srpske pokrajine“?

  3. A može i ovako :“ …od dolaska AVavav menažerije na vlast,Srbija nikad’ u svojoj istoriji nije bila više opijena svojom moći nego u ovom trenutku“?? Liči a ???

  4. Keca ovaj nacigrenel pa zavrće uši. Siroti mali hrčki tači, vuči, dači i ostala bratija.

  5. Nisu za podelu, Nisu nikad bili. NIko nije pominjao, niko nije pregovarao o tome. Nasi su nesto pokusavali, pa odustali. Nepozvan se samo javio mladji referent Ministarstva spoljnih poslova Palmer, covek u poznim godinama, pred penzijom. Inace jos nikad u zivotu nigde nije bio ambasador, niti ce. ON je nesto nasumicno pricao, a da ga niko nista nije pitao. Ali je njemu dosadno, penzija se blizi, karijera na tuznom zalasku, jos ga samo srpski mediji shvataju ozbiljno….

  6. Botine pevaju pesmice.Hvalospeve prvorodjenom Vozdu Srpskom i njegovoj sposobnosti

  7. Pa Vučić je predao Kosovo 30.juna 2015.god. u 22h i 54m. Njegove su reči;“ Valjao sam se po podu nisam znao šta da radim“.
    Neznam zašto se to krije?
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.