Grupa profesora i intelektualaca: U diktaturi nema uslova za izbore

Ostavite komentar


  1. Ako gradjani Srbije budu pasivno posmatrali nestanak drzave i oktroisanje
    surové diktature,sebi i svojoj deci ce potpisati smrtnu kaznu.Dignimo
    glas i podrzimo najumnije srpske glave.Ovako dalje,ne ide.Recimo NE uzu
    rpatoru i diktatoru, Vucic Aleksandru.

    1. Za mene oni nisu najumnije srpske glave …Daleko bilo . Izgleda da je i Đilas počeo da deli sendviče jer sudeći po komentaru još su vam usta zamazana od majoneza doktore .

      1. Vetar u kosi,verovatno vám je vetar u kosi,od promaje na vrhu zgrade
        gde ste za “ljubljenog vodju”palili baklje i pustali skaradne slogane.
        Hoce to.

  2. Odavno nisam pročitao veću količinu neistina, da ne kažem gluposti. Kažete diktatura, tiranija etc. Govorite i pišete šta hoćete, činite šta hoćete, imate svoje medije gde vam su vam konstantno meta jedan čovek i njegova deca, imate svoje pristalice koje demonstriraju kad hoce, koje upadaju i lome šta hoće, gde se policija ne vidi. Imate izbore i redovne i vanredne. Imate Tanju Fajon i svoje NVO, domaće i strane. Imate još mnogo toga. I opet vam stalno nešto fali. Samo jedno nemate. Nemate birače, ni ovozemaljske ni vanzemaljske, koji bi vam garantovali pobedu. Ako ih imate, izadjite u toj milionskoj koloni nezadovoljnih, ogorčenih i opozicionih birača i smenite legalno i legitimno sadašnju vlast, kao što je ona isto tako smenila vlast Borisa Tadića. Ako nećete, onda je jasno da su vaši pamfleti samo izraz jalovosti, besa i nemoći. Srbija je umorna od raznih lidera i liderčića.

    1. vi imate Škodu SUV, od min. 3000 kubika … onda slična vozila sa visokom kubikažom koja su demonstrirala (ne znam šta) po Zvorniku, poslanici vam primaju po nekoliko plata, poslanica koja štrajkuje glađu takođe, na snimku joj se vidi i – phone ??? Kako to kada je Đilas sve pokrao? Ah, da, vredno su radili na polzu naroda, red je da se malo i počaste, da uživaju … pa zaslužili su; odgovornost je to.

  3. Koliko smo se mi odrekli svoje slobode toliko je zavladala i tiranija.

    1. Tuzno deluje ova ostrascena nazovi alternativa. Bilo bi dobro od njih i njima slicnih koji od ostrascenosti nisu u stanju da artikulisu nijednu bitnu odredbu nekakvig programa da se ‘ manu corava oosla’.

  4. Nemojte da navodite imena Cupica,Teodorovica i drugih jer je evidentno da su se vecini ljudi koji su nezadovoljni stanjem u društvu zgadili i za koje su uvereni da ne mogu da donesu promene na bolje već bi društvo vratili nazad u nespokojstvo i neizvesnost,sto bi doveli do gubitka koraka koji je na neki način uhvaćen informatickim skokom

    1. Zvezdaš, ti si partizanovac? A, ne, ne, zvezdaš si! Aaaa, partizanovac,… Da ti Čiko jednu ‘bonu.

  5. Vi se igrate!Imate pare i 300 godina i sad ste kao političari..služili ste svima od komunista do fašista..yramoto srpskog roda!

  6. Sad kad počne primena obavezne vakcinacije ovim botovima moraće da ubace čip za pamet. Valjda će Kon i Kesićka uspeti na vreme da otkriju tu vakcinu i podele ih .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.