Guverner CBK u Briselu: Uredba o upotrebi evra je na snazi i neće se menjati

Ostavite komentar


  1. pa siptari samo izvrsavaju naredbe svojih mentora nemaca i engleza, prvi im dostavili evre a drugi oruzje; da li ce i kada da pukne na okupiranoj teritoriji videcemo u nekom trenutku kad procene zapadnih razbojnika ukazu na to?! Nije jasno o cemu mi pregovaramo u Briselu, taj cirkus se vrti i krug deceniju i vise?! U ustav treba jasno uneti status okupirane teritorije jer u preambuli to nema zakonodavnost!

  2. Pa naravno da postoji resenje.
    Problem je samo sto je do sada Kosovo Srpskoj vlasti sluzilo kao masina za pranje prljavog novca, kako bi Srbija bila „ekonomski tigar“, a sada im je taj program iskljucen.
    Kako ce sada Vucic da se busa u grudi, kako ce sada da se hvali cistocom svoje stranke i saradnika ako mu je zavrnuta slavina koja je sve to prala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.