Haradinaj: Beograd se meša u kampanju

Marko Đurić: Sve učestaliji napadi na aktiviste Srpske liste
Kosovski premijer o predstojećim lokalnim izborima

Ostavite komentar


  1. Haradinaj to sto si ti navikao da se mesas svuda to zaboravi, mi se za nase i za nas narod mesamo uvek.

  2. Haradinaj se upravo ponasa kao Milosevic krajem osamdesetih , samo je govorio sta mi kao narod zasluzujemo i od cega neodustajemo a nista konkrentno ne radi ni za svoj narod.Haradinaj bi trebao da zna da nije tajna da je preko 70 posto kosovskih Albanaca misljenja da su bolje ziveli za vreme SFRJ i SRJ , police prodavnica su danas najpopunjenije nasim proizvodima a narod i to Albanci sa KIM beze putem Zapadne Evrope.Zvanicni Beograd ce sve vise imati uticaj u pokrajini svidelo se to Haradinaju ili ne , i sami kosovski Albanci znaju sve vise da se mrznja spram Srba ne jede.

  3. Podeli pa zavladaj.Kosovski Srbi trebaju valjda pamtiti da je Srbija bila garant za Srbe u Hrvatskoj pa znamo kako su prosli.Nasiljem se na severu Kosova sluzi po svim izvestajima iskljucivo SL (sns) te je ovaj slucaj izmisljen da bi se predstavilo kako svak svakog napada.Cilj opravdava sredstvo,znamo cije je to bilo geslo.

  4. Pa da… Čim se poljulja popularnost među albanskom populacijom na Kosovu, odmah se optužuje Beograd. Ta retorika ne poboljšava život nikome na KiM, a pogotovo samim Albancima…

  5. Srbi treba da se ujedine, a ove govorancije Haradinaja i Tačija služe za prikupljanje glasova i ne treba da nas brinu. Dokle god je Srba na Kosovu mi ćemo se mešati i pomagati im.

  6. Haridinaj treba da se stidi,Beograd ima prava da se mesa,jer je Kosovo nasa teritorija,i boricemo se za nase.

  7. Podrazumeva se podrška svom narodu iz Beograda, a osuda Haradinaja nikoga ne dotiče.

  8. Ne vredi Pacoliju, Tačiju i Haradinaju bacanje novca na neke stranke u Srbiji, neke javne ličnosti i pojedince Srbe sa KIM, 9o odsto Srba sa KIM je za Srpsku listu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.