Haradinaj: Bez granice između Kosova i Albanije

Ostavite komentar


    1. TAKO JE, de iure se postavljaju temelji , i gotovo je za vas.
      CICA MICA GOTOVA JE PRICA.

  1. Bravo, dobro ste to napravili sada izlazimo I na Jonsko More.U svakoj nesreci ima I srece…kaze stara poslovica..!!!
    ….

    1. Ljubinka,takve ideje i razmisljanja,dovela su do strasnih krvoprolica od 1912 god.Ali ako neko hoce da nestane kao narod i drzava,to niko nece spreciti.

  2. Albanija uz pomoć Amerike izvrši aneksiju srpske teruitorije, a naše političko rukovodstvo vodi „odgovornu politiku“. Kome je ta politika „odgovorna“? Koliko li je Pacoli platio Kosovo?

    1. a sta radi serbija sa poderskom Rusije izversi agresiju na Bosnjackom teritorijom , uvek je bilo kad ti nekome neko ce tebe i tako u krugu BTW Kosovo nikada nije bila serpska teritorija ona je kolonizovla 1912 god okupirao deo Alabnije .

      1. @U.S. of Albania i kako se sve ne potpisujes

        Pre svega zbog tebe samog i naroda u cije ime galamise, bilo bi dobro da avrsis neku skolu, edukujes se, procitas neke knjige, naucis da hronoloski postavljas cinjenice, naucis znacenje pojmova, datume kada se sta desil a kada nesto uopste nije postojalo itd. i da tek onda krenes da 2pametujes“, posto ovako blamiras i sebe i tvoj narod.

        1. To njemu savjetujesh da uci historiju I srpsku mitomaniju. shta to hocesh da. kazesh da niste okupirali Kosovo 1912 I da niste okupirali madzarsku vojvodinu 1918.shta to hocesh da on slusha vashe sranje kako su bosanci I hrvati srbi. kako su skenderbeu I shtjefan nimani srbi I kako je srbin milot kobili ubijo mursta. gde ste vi ucili historiju. jel si citao vashu nacertanije. citaj ga onda javise

          1. Polupisemni i bez zavrsene skole treba da preskoce delenje lekcija iz bilo cega. Ocigledno da ti je maksimum „obrazovanja“ bilo citanje veljikoaljbanskog miki maus almanaha, samo to „znanje“ cuvaj za zabavljanje drugara ispred samoposluge dok ispijate pivce.

  3. neka im, alal vera!
    samo kad ne moramo više sa njima da delimo „zajedničke“ vrednosti

  4. Dakle, uskoro se stiču uslovi da Srbija o granicama pregpvara sa susednom Albanijom. Kosovo i takonikad nije postojalo kao država, ne postoji danas i nikada neće ni biti. Možda deo Kosova i dati Albaniji, Metohija je Srbija.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.