Haradinaj: Dobili smo zahtev SAD da ukinemo takse

Ostavite komentar


  1. Melodija je promenjena ,pa bi bilo dobro da i dalje igrate kako oni sviraju i da se ponasate u skladu sa tim,a ne da i dalje provocirate.

    1. Je li vam to vodja javio da je melodija promenjena?
      Ameri kao salju pismo pred dolazak Putina da pokazu kako su oni dobri, dok sa druge strane oni i stoje iza svega. Izjava ovog teroriste koji se ‘sprda’ sa tim takozvanim zahtevom amerike samo to potvrdjuje.
      Moze im se posto na celu Srbije stoje marionete koje rade za istog gazdu sa zapada. Teroristicku vojsku vise i ne spominju. Zato shipci lepo javise da ce pregovori da se nastave u Februaru. vodja je vec sve dogovorio sa svojom bratijom samo se Srbi cude…

  2. Samo uz sigurnu stabilnost imamo zagarantovan put ka Evropskim institucijama,mudrom politikom koju smo do sada vodili to smo i dokazali.Ostaje nam samo da uz pomoc te iste EU,Rusije i Amerike okoncamo proces razgranicenja sa“Kosovom“ i da jos zesce krenemo u ekonomsku ekspanziju.

  3. Pristinska politicka elita smatra sebe za velike ljubimce Amerike. Pokusavaju na sve nacine, da se suprotstave zahtevima Amerike. Pri tome se nadaju da ce proci nekaznjeno. U ovom slucaju, vazno je da Amerika ostane dosledna i da Pristinsku neposlusnost, adekvatno kazni. Nikako ne smeju da prodju nekaznjeno, jer ce tada raditi sve sto im padne na pamet i nece se bojati sankcija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.