Haradinaj: Kosovo je nedeljivo, suverenitet i integritet ćemo braniti po svaku cenu

Ostavite komentar


  1. I mi iz Srbije i Kosova i Metohije isto, osim dok je ova diktatura akuelna, onda skoro isto.

    1. Ti si vidjen na robiji , ne zato sto je to nekakva pravda u mojim ocima , vec zato sto se otvara mogucnost prljavog dogovora sa Vucicem . Mozda ce te sacekati tvoji intimusi kada i ako ziv izadjes iz kazamata . Postao si problem Ramus .
      Da li si ti heroj ili ratni zlocinac ?
      Pa zavisi sve koga pitas , u principu si i jedno i drugo zato sto u verskom i gradjanskom ratu obicno tako biva .
      Hrabro si se borio i izborio za svoju novu drzavu a sada moras da objasnis mnoge civilne zrtve i zverstva koja su pocinjena pod tvojom direktnom kontrolom .
      Oni koji te vole nece ti okrenuti ledja , ali njih je sve manje i manje .
      Pominje se neki Kurti za novog premijera , on jeste odrobijao svoju zelju za slobodom , ali nije omirisao barut .
      On je cist , nije imao kada da se oklizne .

  2. Kakvih deset opstina, rec je o cetri opstine (Zubin Potok, Severna Mitrovica, Zvecan i Leposavic) a preostale sest opstina ce biti ZSO sa izvrsnim ovlascenjima ali u sastavu R. Kosovo. Eksterotijalnost SPC i njenih metoha ce biti „Placena“ vodom iz Jezera Gazivode koju ce „Kosovari“i dalje koristiti besplatno. To je jedino odrzivo resenje, status kvo ce sigurno dovesti do eskalacije slicnih poteza kao takse i zabrane dolaska srpskih zvanicnika na KiM.

    1. I posto nemate more sledeci 99 godina olinkluziv za serpsku manjinu na kosovu letovanje u Albaniu u more u znak dobre vole sto trazite malo , malo je to bre sto si napisao .

  3. Drugi će vam braniti vašu lopovsku vlast,jer čobani samo ovce čuvaju da im ne pobegnu!

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.