Haradinaj: Poštujem Vučića

Ostavite komentar


  1. Najbolje bi bilo da se taj dijalog okonča bez učešća bilo kog sa strane,ali ako oni zele SAD onda ce i Rusija stati iza nas.

  2. Ne morate vi nas da volite ili poštujete,već ispunjavajte ono što ste potpisali u Briselu a to je formiranje ZSO pošto vam podrška iz Brisela polako jenjava.

  3. Poštuje i Vučić Haradinaja, inače se ne bi onomad orilo "Aco, Srbine" i sl. parole….

  4. Lepo su ti ljudi govorili predaj se najbolje bi ti bilo… I posle će sve da dođe na svoje…

  5. Pa i treba da ga poštuješ on je i tvoj predsednik, jer živiš u državi Srbiji…

  6. Vi ste genijalci. Vama ni bog nemoze da udovolji.kako god se uradi vi okrenete temu tako kako vama odgovara, a narod zivi u strahu i ni na nebu ni na zemlj. Sta je Vucic do juce bio, sta je radio i sta je govorio. A sta je Vucic sada. To vam sve imponuje. Samo kad ste vi u pitanju samo ste vi ugrozeni i u Pravu. A to sto cijela Bivsa YU i danas tuguje zbog Zla pojedinaca Na to se oglusujete.

  7. Priznanje bez ZSO, proglašenje nezavisnosti bez ispunjavanja uslova navedenim u planu Ahtisari – Černomidin, nesrećnom Jeremovićevom rezolucije generalne skupštine UN potvrdili pravno tu nezavisnost i kao Hrvatska prilikom ulaska u EU nije ispunila uslov povratka otprilike istog broja prognanih Srba. I ja sam skeptičan što se tiče Rusa i ako je Rusija evropska zemlja ali nam u jednom mogu pomoći a to je "Vojno redarstvena reintegracija okupiranih teritorija" poput Hrvatske a da Rusija i Kina stave veto na eventualnu vojnu intervencije NATO. Samo tako se može rešiti kosovski Gordijev čvor jer, sva je prilika da Albanci neće odustati od svoje ideje Velike (Prirodne) Albanije. Ja sam žestoko bio protiv našeg glasanja za pridružena članstvu na terorizmu nastaloj Palestini u UN, UNESKO i ne priznavanja Jerusalima za glavni grad Izraela jer je to putokaz da na mala vrata i takođe na međunarodnom i UQK terorizmu nastalom R. Kosovo postane članica organizacija UN. Ah, da! Amerika i Rusija se trebaju uključiti samo u slučaju prekompozicije ex Yu i konačnog rešavanja Srpskog, Hrvatskog, Bošnjačkog i Albanskog pitanja a za pitanje evro integracija su nadležni samo i isključivo EU i njene institucije.

  8. Znajući da Vučića niko ne poštuje, teško je poverovati da ga Haradinaj poštuje.

  9. „Haradinaj: Poštujem Vučića“,dok ne potpiše nezavisnost Kosova!

Ostavite komentar


Politika

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra… 10

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Oko 1.6 miliona evra, oko 74 miliona i 700 hiljada dinara, oko 19 hiljada i 500 franaka, oko 13 hiljada američkih dolara uz 40 australijskih dolara i dokumentaciju – zaplenjeno je u sinhronoj akciji Kosovske policije i kosovske poreske službe danas na severu Kosova. Istovremeno zatvoreno je 5 filijala Poštanske štedionice i Uprava za trezor Ministarstva Republike Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.