Haradinaj: Prilikom hapšenja Đurića nije prekršen nijedan zakon

Ostavite komentar


  1. Ako nije prekrsen ni jedan Zakon, zasto ste coveka hapsili ? Haradinaj se igra Drzave.. ovako nesot nema nigde u Svetu

    1. Ne može da se ullazi preko šume u jedno države evo šta je radio đurić provaj ti da uđeš u jedno državo preko šume

    1. Vi ste prosto ludi. Da li je njega neki sud osudio za ratne zlocine? Znaci vi ste ubili 14000 civila, transportovali leseve sa hladnjacama i bacali po masovnim grobnicama u Srbiji i Hajradinal ratni zlocinac. Ovo je kao da Nemci sada proglasavaju Izraelce za ratne zlocince jer nije im uspe plan da ih eliminisu.

    2. a sta ti znas o ratnim zlocinima on je pravio rat za slobodu a viste dosli da terorisete ljude u Kosovo zakonom 70 posto srpa pravili prljav rat i treb da odgovaraju za razne huliganije po Kosovo !

  2. Zamislite realnu situaciju u bliskoj buducnosti.Avion tzv Kosovske delegacije zbog problema na motoru, vracajuci se iz Brisela za Pristinu biva primoran da se spusti na Nikola Tesla.
    Srbijanska vlast cini sta? Momentalno hapski ratne zlocince i u skladu sa „Ustavom“ Nezavisne i suverene Srbije po hitnom postipku sudi kriminalcima Taciju i Haradinaju a ostale posle popravke aviona pusta za Pristinu.
    Ili podvija rep kao i uvek do sad i poslucnicki da ne bi izazvali nemire i destabilizaciju sve pustaju?
    Sta mislite da bi Prvorodjeni ucinio?

    1. zamizite da tvoj pradeda oped ostane sa groblje pa vas savetovati i pricati kako sugi terorizali albance godinama kako sugi pljackali ubili silovali goreli deportovali samo to zamisli mali pametnjacu!!

      1. Mozemo mi gosp na Madjarskom Slovackom Rumunskom… Mi smo taki u Vojvodini svestrani. Nemam ja nista protiv Albanaca, komsija pekar je sa Kosvova. Samo imam protiv terorista i ubica. Gde od svih albanaca ovi da vas predstavljaju. Moj ludi pradeda, deda, i tata davao silne novce KiM da bi se vi ravijali. A sad bi vi to sve mufte?
        A opet i AP Vojvodina je ista kao AP KiM. Vi bi da budete nezavisni a nas da utope u Srbiju? Ne moze to tako!

  3. Kriminalac Haradinaj koji je čitav život van zakona,usuđuje se da deli lekcije kako je u Prištini sve po zakonu,kao i hapšenje Đurića.Da nije tužno bilo bi smešno!

  4. da je zakon poštovan, kada su tebe uhapsili nikad te ne bi pustili iz Haga

  5. Kako ovaj covek provocira ali samo polako sto bi nas narod rekao „polako se bozija kola voze“

  6. Ko je video da se ministar jedne zemlje hapsi na onakav brutalan nacin?Zlocinci jedni..

  7. Samo je upotrebljena prekomerna sila nad državnim zvaničnikom,.Ostalo sve ok. I oni hoće da se integrišu u evropsku civilizaciju.

    1. U Europe ne postoje lazne drzave postoji samo srbija koja see ne stidi da love jedan genocidni entitet Iz bosne ko neku tkzv republika srpska. Ja mogu u taj genocidni entitet da idem ko bosanska drzava a video nikada u Republiku Kosova ko vasha tkzv kim

  8. Nije greska sto su Djurica hapsili, greska je sto su ga pustili. Samo za momenat zamislite Srbiju bez Djurica. I probajte da je zamislite bez … No, to bi vec bili pusti snovi.

  9. Ratni zločinac prica o nekakvom zakonu, pa on prvi terba da bude procesuiran po zakonu za zločine koje je pocinio.

  10. Haradinaj nas znači bukvalno smara naslovom o uzajamnom priznanju svakog Božjeg dana. Ni jedan normalan Albanaca ne veruje da ćemo mi ikada priznati Kosovo.

  11. Prvo Đurić se uredno javio 72 sata ranije mejlom i potrvdom koja obezbeđuje posetu Kosovu i koja je garant da je sve po propisima, a drugo treba Đurić da ih tuži ta upotrebu sile.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.