Haradinaj: Srbija je mini Rusija na Balkanu

Ostavite komentar


    1. Verovatno, za razliku od „fašista“ u Srbiji, pripadate onim „demokratama“ u narandžastim odelima koji su tako „lepo“ i sa tako bolesnim sladostrašćem sekli glave „nevernicima“, nadajući se da će takva „demokratija“ zavladati i na Balkanu. Taj film nećete gledati uprkos vašoj bolesnoj mržnji prema svima koji ne pripadaju vašem razuzdanom čoporu. Jednom konvertit, zauvek konvertit.

  1. Al to od pomoći će da razvija ekonomiju, uz prisustvo vojnih kontigenata? Kad se nepismeni pronađu na istoj talasnoj dužini.

  2. Neka je srećna nova 2019 godina svim građanima Kosova a ovaj Hjradinaj neka malo razmišlja miroljubivije rat je odavno završen i netreba nam novi. Najvišu cenu će platiti upravo on jer je poslužio svrsi drugi političari tek dolaze na scenu!

    1. A Slovenija je, na žalost, bila na strani Kosova i muslimana umesto sa bratskim hrišćanskim Srbima

  3. Bolje i mni Rusija nego mini ISIS ili mini Avganistan kao sto je to „drzava kosova“. Rusija je dala 20-tak Nobelovaca a ISIS?

  4. kad evropa nije htela da nas prigrli kao istale svoje clanice, vec joj je cilj da nestanemo, moramo da se okrenemo nekome a samo nam preostaju pravoslavna braca, ako su i oni iskreni?! a ovaj gad od demokrate moze samo da j…. g…. zavrsice tamo gde mu je mesto, kad tad. ne smeju ovi nasi jo nista, ali doci ce i taj dan kad ce on i njemu slicni morati da plati, ako ima pravde i boga….

    1. Ne nadaj se ničemu od ovakve Rusije kojoj je na čelu pukovnik KGB-a.
      Izrael je mnogo veći prijatelj od Rusije.

  5. Kamo sreće da smo mini Rusija, pa da imamo mini rakete, mini nuklearke, mini bombardere… Ne bi se uopšte govorilo o „Kosova“.

  6. Interesantno je kako ovi likovi stalno govore o „medjusobnom priznanju“. Srbiji nikakvo priznanje nije potrebno. Ona je clanica UN i ostalih internacionalnih organizacija i kao takva je PRIZNATA. Srbiji dakle nije potrebno nikakvo priznavanje od strane bilo koga.

  7. Nije proveo 24h u Rusiji a prica o njoj.Zaglupljuje gradjane Kosova I vozi prostacke filmove,pravi Americki abonent,dok I’m ne dosadi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.