Haradinaj: Uvođenje taksi jedna od najhrabrijih odluka

Ostavite komentar


  1. Jest valla po! Kostalo Vas je vizne liberalizacije. Albanija je kolateralna steta i ako je clanica NATO nije potpisala PSP sa EU. Od kada ste uveli takse najmanje deset zemalja je povuklo priznanje. U INTRPOL ste doziveli totalni fijasko. Sada svercujete Smoki i vinjak kao da je zlato. Ah da, pala vlada i sada si ispred Srpske Liste za svega tri cetri posto i neces u vladu a Srpska Lista hoce. Pacoli je bakrotirao i politicki i bukvalno.
    Pre Vas se mozda i razmisljalo o nekim ZSO i slicnim tricarijama a sada samo razgranicenje sa visokim zidovima poput onih na granici Meksika i SAD ili izmedju Izraela i Palestine. Ali zato sa pravim Albancima a ne sa kosovarskim basibozukom cemo praviti uniju.

  2. takse nisu samo problem za srbe nego I za arnaute(siptare)sto da placaju jeftiniju robu iz srbije kad moze duplo skuplju,bogat narod
    haradinaja to ne pogadja vazno je da ima zlatne slavine u kupatilu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.