Haradinaj: Zovemo Srbe u KBS

Ostavite komentar


  1. Zalosno je sto je Srbija jedna neozbiljna drzeva te nije u stanju da obezbedi normalan zivot za Srbe na Kosovu te ce njihov los materijalni status iskoristiti albanski nacionalisti kako bi ih vrboali za tu „vojsku“ gde ce biti zloupotrebeljni za najprizemniju propagandu. Svima sa vise od dva grama mozga je jasno da na etnicki ociscenom i albanizovanom Kosovu nema multietnicnosti, da ta tvorevina na Kosovu u sustini nije multietnicka nego iskljucivo velikoalbanska te je samim tim takva i „vojska“ ma koliko Srba ili Roma tamo ubacili da statiraju i glumataju.

  2. Apsurdno je prisustvo Srba u toj albanskoj wannabe „vojsci“ izgradjenoj na „vrednostima“ uck tj. na zlocinima nad Srbima i na albanskom sovinizmu. Nesto slicno kao kada bi se Jevreji pozivali da budu clanovi „vojske“ izgradjene na nacistickim „vrednostima“ i gde bi im nadredjeni bili bivsi pripadnici SS jedinica.

  3. Licemerno je, jadno i bedno sto Albanci pricaju nesto o pritiscima na Srbe kada su upravo Haradinaj i drustvance pre nekoliko godina, ne pritiskali nego likvidirali, prebijali i proterivali Albance koji su bili pripadnici vojske, policije i administracije Srbije. Fantasticna je ta amnezija kod Albanaca i sa kakvom brzinom su zaboravili sta i kako su radili.

    1. @stomak da ti se okrene*** A da li ste VI zaboravili šta su oružane snage,VS I žandarmerija radile na Kosovu i kako su se odnosile prema nesrpskom stanovništvu? I kod vas vlada kolektivna amnezija i selektivno pamćenje?

  4. Što kaže Šoić: „Zbunjen sam i uvređen“ što naš cenjeni Danas, koji inače prati sva događanja na KiM i daje prostora i poziciji i opoziciji nije propratni izjavu rođenog brata od strica, Ramuša Haradinaja, Nasima Haradinaja, povodom pokretanja rada Specijalnog Suda za Ratne Zločine OVK (UQK) 1999/2001. god. da je: „Ubijao sam srpske vojnike kada god sam imao prilike“ i „… da mi je žao što ih nisam ubijao koliko sam želeo.“… Ako znamo da će transformisani KBS kao vojska R. Kosovo baštiniti tradiciju OVK (UQK) jasno je da Srbima u jedinici koja će nositi ime po Ademu Jašariju ili Šaban Poluže Srbima sa KiM tamo nije mesto. I kako kaže: @ Stomak da ti se okrene. Ti isti Albanci su ubijali Albance i Rome pripadnike JNA i vojnike SRJ i Srbije i kako mi Srbi trebamo da se ponašamo glede srpskih Kvislinga jer Albanci i NATO su oni po ustavu Srbije okupirali naše KiM.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.