Hil: Siguran sam da Lajčak radi na rešenjima koja neće biti nametnuta

Ostavite komentar


  1. Kad bi mogao da izbrisem Hila, Vucica, Bajdena, Putina, uopste sve sto je odvratna politika bi bih najsrecniji u mojoj ulici.

  2. „Ono što mogu da kažem je da u SAD postoji rastući konsenzus da je potrebno poboljšati odnose sa Srbijom i potrebu da ponovo budemo prijatelji i partneri“, rekao je Hil.

    Boga mi i u Srbiji „bez ikakve sumnje“ postoji taj „rastući konsenzus“ da je potrebno poboljšati odnose sa SAD i potrebu da ponovo budemo prijatelji i partneri“ ali „ljubav prema Rusiji“ je „neprolazna“ !
    A sto se tice toga da Gosp. Lajčak radi na pronalaženju rešenja za taj proces koje neće biti nametnuto, ni u to niko ne sumnja, problem je samo to što je to „rešenje koje neće biti nametnuto“, ODAVNO NAMETNUTO i u svakom slucaju podrazumeva NEZAVISNO Kosovo a to je upravo ono što „svrbi Srbiju“ !
    Moja komšinica „baba Rada“ smatra da bi najpoštenije bilo da i vi to „bez uvijanja“ jasno kazete Srbiji a ne da „ostavljate prostor“ kojekakvim „šarlatanima“ da „ulivaju laznu nadu“ gradjanima Srbije da se Kosovo „ozbiljnom i odgovornom politikom“ moze povratiti cime i vi sami „saucestvujete“ u obmanjivanju Srba i Srbije pokusavajuci da ih „na lep i fin nacin prevedete zedne preko vode“ !
    Kad je neko od vas cuo da „postoji nekakva mogucnost da se Kosovo povrati Srbiji“ ? NIKAD !
    E pa ako je NIKAD, onda to „presecite konacno“ da i gradjani u Srbiji znaju „šta im je ciniti“ ili da pocnu da se „mire sa sudbinom“ ili da „kuju druge planove“ !

  3. Ucuti vise ne mesaj se u unutrasnje stvari Srbije i ne siri maligni i kancerogeni uticaj po Srbiji.

  4. POTPISUJEM KOMENTARE MILANA I VLADIMIRA.
    AKO NEKO NE NAMETNE RESENJE NIKAD SE POLITICARI OVDE NECE DOGOVORITI.
    OVAJ ONOG ZOVE LUDAKOM KOJEG MAZE PO DUPETU ONAJ PRETI DA CE SRBI DA PATE I PLATE, PA GOSPODINE HIL STA KAZETE NA TO????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.