Hospitalizovan lider Nove Srbije Velimir Ilić

Ostavite komentar


  1. Strasno je kad gospodin kaze „a ovi sto su isli turisticki neka se ne ljute „. Mozda je neko isao na odmor u tople predele zato sto sad moze da koristi odmor jel radi za strance pa nema odmora kad treba i hoce. Nemaju svi tate na funkcijama nego rade crnce .da bi negde otisli par dana ! Molim se za sve ljude da stignu gde treba i da izdrze !

    1. Ljiljana,ajde ne lupetaj,kuhinje ti.Onaj koji,kako ti kažeš „crnči“,taj se ne razbacuje parama i ne ide na egzotična ostrvca, ili ski-cenrima gde je noćenje od 500 pa na više evra… E,ako ima da plati 5000 evra za 10 dana,taj sigurno ne crnči za bednu platu.

  2. Šta tačno znači „primljen u bolnicu anafilaktičkog šoka kao reakcije na pčelinje proizvode“? Može li kršten novinarski tekst i objašnjenje običnim jezikom?
    Znam šta je anafilaktički šok i znam da ima ljudi koji su veoma alergični na ubod pčele, koji za njih može biti čak i smrtonosan. Zbog anafilaktičkog šoka.
    Ali „pčelinji proizvodi“ su i med, i mleč, i vosak i pčelinji otrov (plus gomila drugih), tako da se iz ovog teksta ne vidi šta se tačno desilo Velji Iliću, da li je jeo previše meda ili su ga izbole pčele?
    A tek ne vidim razlog da, šta god da mu se desilo, (još i) on poziva da ostanemo kući. Ali slažem se, ako ostanemo kući, barem nas neće izbosti pčele, a ni od meda nećemo imati nikakve štete, naprotiv.

  3. E, bre Veljo. Pa ko te prevari sa tim medom i orasima.
    Samo nasa sljivovica, i ne moze nam niko nista.

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste 10

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će se sutra, iako nije Vidovdan, sve videti - ko su prijatelji, ko su oni koji prijatelji nikada nisu bili ili su bili lažni prijatelji, najavljujući da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija braniti čast i obraz srpskog naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.