Hoti: Zaštita verskih mesta obaveza ukorenjena u našoj tradiciji

Ostavite komentar


  1. Šta ova karikatura misli, da smo pali sa Marsa !
    Pa nije 2004. godina bila pre 16 vekova, nego godina !
    Spalili su, uništili, oskrnavili preko 300 manastira, crkava, pravoslavnih groblja !!!
    I dan danas na „youtube“ mogu da se vide oni majmuni, što skidaju krstove sa crkve koja je u plamenu, bodljikave žice i KFOR i dan danas čuva PRAVOSLAVNE svetinje od ovog necivilizovanog plemena !

    1. @miki***A koliko ste vi kao „civilizovano pleme“spalili i porušili katoličkih crkava,manastira,grobalja…dok ste pravili svoju tzv.“rsk“?Koliko ste albanskih sela spalili i Albanaca civila ubili 1912-1913.god.,za vreme Balkanskih ratova?

      1. @Carnegie Endowment for International Peace

        U svakom slucaju neuporedivo manje nego sto su Hrvati ubili i proterali Srba, opljackali i zapalili njihove imovine. Dovoljno je samo navesti Jasenovac. A i sto se tice Albanaca, trebalo bi Srbi jos dosta da zapnu da bi ih dostigli a kamoli prestigli za sve sta su radili kao turska pesadija, kao fasisticki i nacisticki saveznici, za vreme diktature Hrvata Tita ili sada, kada imaju NATO zaledjinu.

  2. Majko mila sta ovaj prica.Ocigledno je da cita pristigle mejlove iz „centrale“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.