Hrvatski mediji: Srbija može da krene u „rikverc“ na putu ka EU, zbog odbijanja da uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Mi treba da radimo i idemo napred u svemu što se očekuje. Oni neka rade svoje. I da ne damo Kosovo. Nikad.

  2. Zasto bi nas uopste zabrinjavale prazne price oko necega sto se nikada nece dogoditi, a to je prijem Srbije u EU. Jos da nam Hrvati podvaljuju taj bauk, cak je i komicno.

  3. Mnogo toga je relativno i cesto nepoznato.Cinjenica je da je medju onima koji su sleteli u jarak mozda je samo 1% onih koji su isli u rikverc.Svi ostali jurili su napred , sigurni da ce stici tamo gde ih cekaju dobre stvari.

  4. Iako mi se dopada ideja EU, nisam za to da Srbija pristupi istoj, a verujem ni većina građana Srbije iz mnogo razloga tako da čitava halabuka oko ovoga je bespotrebna. Verujem da će građani na budućem referendumu pre zaokružiti NE i da je najbolje što vlast u ovom trenutku može da uradi da prekine pregovore i da potpiše neku vrstu bilateralnog sporazuma o saradnji i to je to.

  5. Neeee, samo to neeee!!!
    A taman smo bili blizu, treba nam još samo 10-15 godina za članstvo….

  6. Želja našeg predsednika je bila i ostala da nas Zapad „zaboravi“ i da prestane da se bavi Srbijom kako bi on u njoj ostao doživotni vladar! Njemu lično je Putin bitan i jedino potreban samo da bi njime iritirao Zapad, zarad ostvarenja svog cilja…

  7. Ništa ne brinite,niti EU želi da nas primi,niti mi želimo da uđemo u EU. Sve je u redu.

  8. Podrska nastavku puta ka EU je na istorijskom minimumu,posle izjave Solca o medjusobnom priznanju Kosova I krnje Srbije pala je na jedva 20%. Ako krenu sa ovim bice jos manja. A Srbija ima alternativu

  9. EU želi da nas primi, nama bi bilo bolje u EU, ali se malo radi (ili ne radi ništa) u reformama jer to malo variranoj garnituri bratije koja 30 godina peljesi narod ne odgovara promena. Ko će da se bakće zakonom, regulativama i konkurencijom kad je bratiji lepo kako jeste. Hajde bratijo pa udrite pisanija kako nas ne vole, kako je šargarepa na štapu i kako nama oni ne trebaju.

  10. Srbija je odavno u rikvercu. Sta reci kad narodu ne smetaju jahaci apokalipse 90tih koji nas i dalje mamuzaju i lome nam kicmu. Sve smo zasluzili sto nam se desava.

  11. Notorna je cinjenica da su predsednik drzave, predsednik Narodne skupstine i veliki broj ministara ljudi bez dana radnog staza. Ima li bolje slike o stanju u nasem drustvu?

  12. Nije tačno da možemo u rikverc .Da bi krenuli u rikverc prvo moramo krenuti napred a mi se nismo pomerili ni milimetar napred ka EU.

  13. Vodite lošu politiku, a dobili ste poverenje jer ste pričali da ste za EU 2012. Sve je bila laž. Dokle će mo biti žrtve Kosova koje ionako već više od 30 god nije naše.

  14. Jel će samo prestati da stiže novac i investicije iz EU, ili reverzibilno moramo da vratimo ono što smo dobili? Pre nego što napišete komentar, potražite podatak koliko je to novca na godišnjme nivou.

  15. kakva je svrha ulaska u EU, ako za to moramo da se odreknemo, istorije i dela svoje zemlje. lepo je nama i bez njih.

  16. A zašto je 10-100 × više naših gastarbajtera na „oholom“ zapadu a ne u „bratskoj“Rusiji?

  17. Hrvati vise brinu o Srbiji nego sami o sebi. I da se ne bi sekirali oko EU jer najmanje 60% gradjana Srbije bi na referendumu zaokruzilo NE.

  18. Ne, mi smo najpametniji i kao volimo Pro-maćehu RUSIJU koja samo nam stavljaju kamenje u našim rpskim cipelama i zbog nje tonemo zajedno sa njom. A mi naivni to ne vidimo vidimo. Dokleeeee više simpatije Rusiji!!!

  19. Steta,a bas smo napredovali. Ovako umesto da udjemo u EU za 99 godina uci cemo za 110. Tragedija,a mogli smo im dati sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.