I Grenel o izborima u Srbiji: Moramo da nastavimo sadašnjim putem pomoći Srbiji da se udalji od Rusije

Ostavite komentar


  1. „Sadasnjim putem“?! Sve sta radi SAD zadnjih godina i decenija bukvalno gura Srbiju u narucje Rusije i Kine. Da li u SAD stvarno ne kapiraju da Srbiju prema Rusiji guraju uporni pokusaji albanizacije Kosova, legalizacije albanske tvorevine na Kosovu, naoruzavanje Albanaca, ukidanje RS, uskracivanje prava Srba u CG, pomaganje Hrvatskoj u progonu Srba i da se ne nabraja dalje. Kako Grenel misli da „odvrati Srbe od Rusije“? Tako sto ce nastaviti i dalje sa istom tom i takvom politikom? Da ce Srbi da pocnu da obozavaju SAD ako SAD najzad uspe da natera Srbiju da prizna albansku tvorevinu na Kosovu?

  2. Dali si uopste svestan koliko si se degradirao kao politicar (a kao covek)to i nije vredno spomenuti?Od necega si preko noci postao niko,jedino mozes da se pohvalis na ekonomskom planu,jer sve ovo sto si lupetao i lupetas znao si debelo da naplatis,u to ne sumnjam.A pojedini ljudi kao sto si ti za novac oni ce da nas ubedjuju da je i mleko crno.Toliko o ovom vuckovom klovnu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.