Ilić: Đoković bi bio pravi predsednik

Ostavite komentar


  1. Djokovic , moguce ako bi jednoga dana resio da plati porez u Srbiji . Ova ideje Velje uopste nije nerealna , svedoci smo da digitalno i virtuelno doba trazi nove junake iz nasih snova da dodju na belom konju i spasu nas od bede . Komicari i biznismeni se nadjose na svetskim tronovima , bivsi spijuni , policajci i fizikalci .
    Hmm , kod nas bi bio prihvacen Milan Gutovic za predsednika , verujem da nije zainteresovan za tako korumpiranu ulogu cak ni na daskama koje zivot znace .

    1. Novak i ne greba da placa porez Srbiji, da finansira gondole i falsifikatore diploma. On je dosta ulozio u obdanista i igralista za decu gde je trebalo da Srbija trosi poreske pare.

      1. Potpuno u pravu, postoji javni izveštaj koliko predškolskih objekata je fondacija Đoković finansirala

        1. Nolo neće da plati porez , ali zato rado uzima pare iz budžeta Srbije.

          1. Koji to porez Novak neće da plati? Kada ste tako sigurni da Novak Đoković krši zakon, zašto niste podneli krivičnu prijavu? Siguran sam da u zemlji u kojoj Novak nije omiljen među političkom „elitom“ ne biste imali nikakvih problema da mu izvučete koji euro.

          2. Domanovicu, je li vam to u genima usadjeno da si tako bistar. Novak uzima pare iz budzeta Srbije ??!!!??!! Jedna od najglupljih recenica u zadnjih par meseci.

    2. Poštovani gospodine, odakle vam pravo da uopšte pominjete novac koji je Novak na najpošteniji način zaradio?! Šta vas briga gde on plaća porez? Da li se pitate gde porez plaća Bogoljub Karić, Nenad Popović….da li Željko Mitrović igde plaća porez? Stidite se!

    3. Stvarno mi je vise muka vas neobavestenih brdjana koji stalno potencirate da plati porez,koji ON MORALNA i svaka druga gromada od coveka PLACA za svoje nekretnine i poslove koje obavlja u Srbiji,informisite se malo nije tesko cenim da ti smecaru i tebi slicni imate bar malo mozga tj. sivih celija koje su u stanju da obrade takvu informaciju.

  2. Stvarno Veljo, protiv sam ove vlasti, ali nisi realan. Bas bi Novak dosao da bude predsednik, da se bavi ovim sto je ostalo od Srbije, pored sve slave sto je stekao. Da ga neko pljuje, vredja, omalovazava, razvlaci po tabloidima. Skroz nerealna prica.

    1. A koje to kvalitete osim toga što dobro igra tenis ima Đoković da bi bio predsednik? Koje je to visoke škole završio? Pa Toma diploma je bio školovaniji od Novaka.

      1. Toma „diploma“ ne zna ni koju školu je završio, toliko o njegovom „školovanju“. Predsednik države je politička funkcija, a ne profesija, dakle ne zahteva diplomu.
        Što se kvaliteta koje Đoković poseduje tiče, osim teniskih, su svakako: poštenje, prirodnost, intelekt, humanost, hrabrost, vrednoća…
        Ali sve to na stranu. Srbi bi konačno morali da shvate da im život neće biti bolji angažmanom bilo kog pojedinca na čelu „države“. Narod je taj koji mora da se promeni. Ne možeš biti lenj, neobrazovan, nekulturan, nasilan i da očekuješ da ti bude dobro.

        1. lale
          Koliko se iz Vašeg komentara može videti: 30 posto ljudi u Srbiji ima velikih teškoća sa čitanjem, a oko 50 posto sa prostim razumevanjem pročitanog, dok bar 60 posto njih poentu teksta (ili neke izjave) ne razume u potpunosti.
          Posle se nadajte da će ijedan strani investitor da otvori išta komplikovanije od fabrike kablova.
          Ali bitno je da imate Đokovića, i da ga žustro branite čak i onda kad ga niko ne napada. Znači narod mora da se promeni da bude obrazovan a predsednik je politička ličnost i dovoljna mu je, kao Đokoviću, osnovna škola i vanredno srednja turistička koju verovatno i ne zna gde se nalazi.

  3. Nemoj Veljo, ko boga te molim! Obući će Vučić šortc, uzeti reket u ruke a onda će da pozove sve televizije da se „skromno“ pohvali kako je pobedio nepobedivog Noleta u egzibicionom meču. To što Nole nije bio prisutan prilikom tog istorijskog meča nimalo ne umanjuje Vučićevu veliku pobedu. Vučić vazda pobeđuje istinu, ima za koga, rašta ih je što mu veruju, kukavci crni.

    1. E,to bih voleo da vidim,preCednika u šortcu.A možda i ne bih?!?
      Ustvari šta fali,ionako nam se ceo svet smeje.

  4. Феномен у Српском друштву јесте број врхунских спортиста и то искључиво у спортовима у којима политика није умешала своје прсте.Кад би имао ко да научи Српске политичаре „моралном дрилу“ тад би Србија постала високо развијена држава која би примењивала своје законе.
    Ово што је изјавио Веља је доказ на ком нивоу свести размишљају Српски бивши и садашњи политичари,на узрасту „оловка пише срцем“.

  5. velja ne sme sam da se pojavi nigde u srbiji, jer nema coveka u gradu ili selu koga nije prevario…toliko o njegovom politickom vizionarstvu. mozda ovim hoce da se dodvori noletovom ocu koji kontrolise noletove finansije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.