Ilić: Nisam kupio fotografiju, šta Lončar radi u Šilerovoj?

Ostavite komentar


  1. Samo nastavite Ilicu, ne ispustajte ih sad iz ruku. Vidite da covek ne ume ni da laze, svakom novom izjavom samo se sve vise zaglibljuje.

  2. Na slici se ne vidi adresa na kojoj se momci nalaze. Kako Velja zna da je to Šilerova? Možda mu je informaciju neko ubacio u sanduče (poštansko).

  3. Pacijent kojem lekar spase život ili nekom članu njegove porodice oseća želju i potrebu da časti elitnijim ručkom ili večerom doktora i da se fotografiše čisto da se razbije maler.

  4. Lončar operiše ljude i spašava živote kao lekar dok Velja Ilić ispravlja krivine po putevima pa mu otpada točak.

  5. Ako nije kupio fotografiju, onda ju je napravio. Što nas dovodi do sledećeg pitanja: otkud Velja u Šilerovoj?

  6. A zašto je Iliću izjava Lončara "bezuspešno pokušavajući da objasni narodu", kada je objašnjenje vrlo jednostavno, logično i argumentovano?

  7. Velimir Ilić je skočio na Lončara kao da mu je ovaj nešto skrivio. Iako fotografija ne dokazuje ništa, Ilić i dalje kao ker kidiše da sruši Lončara. Da li želi da naudi Vučiću i njegovoj Vladi, ili je plaćen da ovako "udara"?

  8. Radio sam kao lekar vise decenija; bila je praksa da kada medicinski pomognem nekom pacijentu,
    on obavezno dodje sa svojom familijom i fotografom te se svi slikamo i izljubimo!

  9. Čitam komentare ovih jadnika(botova),i ne mogu da verujem koliko ljudi mogu nisko da padnu.Ne biraju nečin na koji hoće da odbrane neodbranjivo,dali če se nekad stideti zbog ovolikog poltronstva,a možda i neće ipak kod njih obraz i zadnjica su isto.

  10. Naravno praksa je koju treba sprovoditi pre podne po podne ili uvece rad sa obolelima a posle rad sa porodicom i to sprovode najmladji lekari ..idu u kafice, kafanice druze se sa sa rodbinom ..fubalerima, navijacima i svima drugima koji su tu raspolozeni dobrocudni ..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.