Incident ispred Skupštine na dočeku Vučića, Šešelj kolima izgurao poslanike Dveri

Ostavite komentar


    1. Razlika izmedju Seseljevih radikala i Dveri -skoro i da ne postoji.
      Jedini problem sto je Seseljev ucenik AV, sada predsednik Srbije,
      sto cini stvar komplikovanijom.

      1. Izvinjavam se što se mešam u raspravu, da li može neko da mi kaže koji je standardni a koji klasični gastarbajterski auto, u velikoj sam dilemi…

      2. Разлика између оваквих коментара и ботовских коментара – скоро да и не постоји. Једини проблем је што ботови не верују у оно што пишу, па им то даје привилегију да своје писање не схвате претерано озбиљно.

        1. Nikola, slazem se sa Vama. Botovi na jednoj i na drugoj strani. Jedni sa sendvicima, a drugi opcinjeni mrznjom i , verujem, svojmom nemoci da se sami brinu o sebi i svom zivotu.

    2. „Не пада снег да прекрије брег, него да свака зверка покаже трагове“ По делима њиховим ћете их препознати. Завадили нас због идеологије са савезницима у два светска рата, а кад комшије видеше да могу, почеше отимати од нас. Где је решење? Строго наши, не руски интереси на Балкану. Услов мира и стабилности на Балкану није признање Косова од стране Србије, него беспотребно српско кукурикање. Зато нас Запад притиска. Србија у НАТО, српска војска на Косову. Па то и врапци на грани знају, али не и предозирани „националисти“ пословично бивши комунисти који је упорно ложе у пропаст.

  1. Tata i sin na zajedničkom zadatku.E Srbijo nećeš ti sa njima opstati.Žalosno.

    1. Mozda bi trebalo Boskom i dverima da pokusamo da spasimo Srbiju. Da nije tragicno bil9 bi komicno.

        1. Eto koliko ti imas mozga kad smatras da su svi oni koji ne misle kao ti „sendvicari“.

    2. Ljudi ne racunajte vise na Seselja nece jos dugo pogledajte mu stomak puknuce ga srce.Nije on vise covjek koji moze da se izlaze riziku i stresu kao nekad.Meni ga je zao jer je jako pametan,zna da svakog verbalno nadjaca zna istoriju naseg naroda ima sve u malom prstu.Pravo takodje.A i Srbija i srbi mu nisu bas zahvalni sto je zivot posvetio ideologiji zbog koji je bio u Titovim pa Slobovim zatvorima da bi dosao u Srbiju i dobio 8 posto a Vucic koji ga je izdao i vas i njega 49%sa Dacice i prilepcima vise od 60%.A mogli ste birati Voja i prorusku opciju vi sad hocete u Evropsku uniju.Samo cete tamo bez Kosova ali bojim se i Vojvodine.

      1. Najčudnija (najmodernija u novijoj istorij), je policajac koji stoji pored nasilnika i pravi se blesav. ???
        Voju čuva služba koja ga je i angažovala da bude subverzivni element. „Hrabar“ je kad treba da napadne nekog slabijeg, najbolje dvaput manjeg, kao kada je poslaniku Markoviću, koji je imao 60 kila, u Skupštini, razbio nos. Sramota neljudska i on i njegovi pajdaši.

        1. Dan kad je ovaj ološ ušao u Srbiju da nam on piše istoriju treba proglasiti danom žalosti.kako je ušao u ovu našu zemlju od njega imamo samo probleme.

      2. Seselj,
        vasarski sarlatan koji idealno pali majmune kao sto si ti, kako to ne mozes da shvatis vise?

  2. Šešelj je od opozicionara najzad postao plaćenik Vučića i njegov najbolji telohranitelj naravno sve po dilu između njh tu su i Čanak,i Čeda ciganče,e to vam je opozicija Vučićeva a lažna.

    1. Vi botovi ste dno dna i saučesnici u propadanju Srbije.Pa 2012 je svako pametan video postavljenje zapadnih radikalskih slugu

    2. Šešelj sve više pokazuje svoju dvoličnost. U Hagu ga je javno proziva, da bi danas za novac, položaj i ustupke bio spreman da ratuje protiv onih koji govore istinu i spominju izdaju.I sničić mu se aktivirao. Prodao si se mali čovječe i to najjeftinije.

    3. Kad se Seselj bio opozicija?Nikad,njemu je mesto u zooloskom vrstu a ne skupstini,a ni naprednim nije mesto na celu drzave.Ne budu li uskoro izbori ova drzava ce nestati,sto kad pogledam vesti koje stizu svaki dan i nije lose.

    4. Šešelj je ’96. prodao svoju izbornu pobedu S. Miloševiću – malo je galamio reda radi kada su ga socijalisti pokrali na izborima, ali neprotivljenje krađi naplatio je debelo. Najveći trgovac među političarima. Nemoralna, bahata osoba. Izgleda da je sada njegova uloga na političkoj sceni da zadrži u toru glasače koji nisu prihvatili Vučićev politički salto mortale, već su ostali dosledni nacionalisti, tj. skloni Obradoviću.

    1. За ‘оца’ дотичног треба се распитати код Гн. ЈуТјуба с питањем ‘чији си ти мали, алек’. И ондаК ставити прст на чело.

  3. Vucic Aca radi po nalogu amerike. I Seselj je placeni americki spijun. Gde ste videli vi Srbina sa ovim prezimenom. Jos se izvice iz Haga. Ma sklopio dogovor sa amerikancima i albancima sa Kosova.

    1. E botovi jadnici. Bicete odgovorni za unistavanje generacija i generacija. Umesto da stanemo svi zajedno protiv politike ratova, inflacija, korupcije, ubistava, a vi s sve to indirektno podrzavate. Jadna nasa deca i unucadi sa nama. Sram vas bilo.

      1. Bote sale nemojte toliko da se trudite da nazovete bilo koga drugog osim vas SNS botova botovima. Centrala koja ti svakodnevno govori sta gde da pises, vrlo dobro zna da kada se napredna sekta urusi i vi botovi idete dole. Nema jedinstva bote sa vama preobucenim radikalima. Samo sudovi.

    2. Boskić za malo da prodje kao gospodin Rajković.. mogao je Šeki da ga pregazi ko zeca..

  4. Догод Бошко неког напада знам да баш тај неко је прави патриота…добро су прошли како су заслужили…

  5. Vučićevo baštensko strašilo je još jednom odradilo svoj (nečasni) posao…

    1. Odmah promeni ime, pod mojim imenom nemoj da pises botovske komentare. Ja svoju decu smem da pogledam u oci. Sram te bilo!!

  6. Ma treba ih pustit sa se pobiju ali onako momački pa ako treba dati i jednim i drugima kuke i motike.

    1. Nije pendrek nego čuvena bejzbol palica.
      Krivična prijava najavljena.

  7. Oni su napali Seselja nisu mu dali da prodje kolima.Bosko izigrava patriotu hoce da bude veci patriota od Voje,a Skot ubacio Dveri i Dss u skupstinu kao i Canka Cedu i Tadica.

    1. A ciji je to Voja patriota? Srpski sigurno nije. Treba razjuriti iz Srbije sve to sto je doslo iz ostalih delova stare drzave. To niti su Srbi, niti Srbiju vole. Osim sto je pljackaju. I Crnogorci i Bosanci i Kosovari. Od kad je to pocelo da se dovlaci u Srbiju, Srbija tone sve dublje i dublje, a te izvikane patriote koje su pobegle sa ognjista sve vise bogati i bahati. Da su icemu valjali ne bi ih ni oterali otuda odakle su dosli. Sve sam kriminalac i budala.

      1. rrrr, imas moju potpunu saglasnost? Za koga je Seselj, Vucic i ostale zjukele patriota nego za debile I budale?

      2. Preci raznih Vucica, Seselja, Draskovica i njima slicnih su do 1918. ratovali protiv Srbije. To isto su masovno cinili i preko komunista, a na kraju smo dobili junacke pobeglijanere koji danas vedre i oblace po Srbiji. Ova zemlja njima nije domovina, vec plen.

  8. Najčudnija (najmodernija u novijoj istoriji, je policajac koji stoji pored nasilnika i pravi se blesav. ???

  9. nasrtaj kolima na opoziciju pa Šešelj nije uhapšen, nego upravo govori u parlamentu?

  10. Kakva ekipa… Ratni zlocinac, osudjeni silovatelj, neki nizerazredni krimosi, partijski paraziti i beskicmenjaci… Ako su nam to poslanici, bolje da skupstinu ukinemo.

    1. Zasto skupstinu ukinuti ?? Ona je prava slika Srbije …. one od juce i ove danas.

    2. Nije osudjen za 12 godina sudjena skoro 14 sve ukupno.Od 2003-2018.Ni za jedno ubistvo ni da je naredio niti izvrsio kao ni pljacke silovanje i ubijane.Niti on niti dobrovoljci srpske radikalne stranke a njima su komandovali generali Vojske srbije i Srj.Osudjen je samo za govor mrznje,i navodnu deportaciju,Hrvata koji su menjali imovinu sa Srbima proteranim iz Hrvatske.Pa su tebi Tudman Mesic i Vladimir Seks heroji.A Seselj zlocinac.I koliko ste para dali Bramercu da oslobodi Gotovinu.Da ne bude osudjen za Oluju.Koliko su dobili za osobadjanje Haradinaja i ostale sto su ubijale Srbe na Kosovo.O kome se danas raspravlja.Seselj je doktor pravnih nauka i ekspert i to je dokazao u Hagu.Niko od ovih sto su sada na vlasti se nije radovao sto je pusten na slobodi.I to je bruka Srbije.Svaki Siptar se bori za Siptara pa da je i neprijatelj,svaki Hrvat za Hrvata kad su ovakve stvari u pitanju.Samo Srbi jedni drugima kopaju jamu.Zato se sve ovo i dogadja.Nekaze se uzalud ne daj Boze da se Srbi sloze.

      1. Vido, zajedno sa ovom nemoralnom gnjidom I ljudskom nakaradom tamo odakle ste izasli?

        1. IT ti samo mozes da jedes ono sto izlazi iz tebe P×××o izdajnicka.Smrdo jedna.

      2. Seselj nije Srbin, tako da ta prica o jedinstvu(kao kod siptara) ne stoji, a i citavo njegovo politicko angazovanje nema veze sa patriotizmom(nemojte u istu ravan stavljati njega i dobrovoljce koji su isli preko te stranke), vec sa sluzbama bezbednosti.

        1. Kataklinger,jeste Srbin i dokazao je zasto ima Hrvata koji imaju prezimena Srpska,nijedan katolik nije postao pravoslavac,samo su Srbi prisiljavani na razne metode da budu muslimani i katolici.Jedan broj je streljan 41 u Jasenovac,kao i u Oluji 95.Danas se njihova cukun unucad nazivaju potpunim hrvatima ili muslimanima.Seselj je to detaljno opisao.Kroz Knjigu rimokatolicki projekat vestacke nacije.Dolazio do informacija do raznih ljetopisa i povezao sve to.Cak je i Srpska akademija nauka pomogla stampanju te knjige.

    3. Nije osudjen za 12 godina u Hagu,ni za jedno silovanje niti ubisto.Niti da je naredio niti izvrsio.Dobrovoljci Srs,su bili pod komandom vojske Srj i nisu ubijali i silovali nikog.Osudjen je za govor mrznje sto nije bilo uopste toliko bitno,jer je hag trebao da sude iskljucivo za zlocine,protiv covjrcnosti,i deportaciju Hrvata koji su dobrovoljno menjali imovinu sa vec prognanim srbima iz hrvatske.Cak su neki pisali i zahvalnice.A tebi su Tudjman i Mesic heroji ja mislim.Koliko su dali para Bramercu da oslobodi hrvatske generale za Oluju.Koliko su Siptari dali za Haradinaja i Limaja sto danas vladaju na Kosovo.A Seselj je pokazao da ima istoriju u malom prstu,sto mnoge boli,borio se da dokaze antisrpskom sudu da je rat izazvan i da ga Srbi nisu zeleli i sto on pravo u malom prstu,sto je dokazao jer je sudije i lazne svedoke raskrinkao stjerao u cosak sve.Svedocio za mnoge optuzene srbe,Milosevica Karadzica Mladica i Hadzica i razbio koncept udruzenog Zlocinackog poduhvata.Niko se od ovih sto su sada na vlast nije radovao kada je pobedio i dosao u Srbiju jer su mislili da ce umreti u Hagu.I zele li su to.To je sramota za srpski narod.Treba se ugledati na nase neprijatelje kako oni stite svoje.Bez obzira jesu li politicki protivnici ili nisu,jeli simpatican ili arogantan.Zato se ovo nama Srbima sve i dogadja.Sto jedni drugima kopamo jamu.Samo Sloga Srbina Spasava.To smo zaboravili Braco i Sestre.

      1. Nije ni Hitler ubijao po logorima, cak ni Gebels i Himler…. Znate, takvi su jos gori od onih koji direktno izvrsavaju ta dela.

  11. Seselj je najgori.Daj jel ima neko da mu lepo kaze gubi se odavde…

    1. Taj bi trebao imati veci stomak i duzi jezik od Seselja. Eventualno i vece zube.

  12. Колико сте у оваквим ситуацијама способни да Дверјане доживите као бранитеље демократских вредности, управо толико у овој земљи за демократију има наде. Коме се не свиђа, нека гради демократију са Чедом, Чанком, Драшковићем, Прокићем, Крлетом и осталим професионалцима.

  13. Mi svi kao drustvo moramo da stanemo protiv opozicije ovo sto su uradili je sramota i dno dna, takve ljude treba sto pre distancirati sa svih aspekata politike.

    1. Jaco, zar je moguce da u jednoj debilnoj recenici izneses svoju zakrzljalu intelekt?

  14. Da Srbi zaista imaju državu umesto teritorije koju je neko omeđio i nazvao Srbijom, g.Šešelj i njegovo okruženje bi odavno služili svojih 40 godina robije, a što se tiče onog zombija sa bejzbol palicom, i gomile sličnih jurišnika, sramota me je što udišu isti vazduh kao i ja i pripadaju istoj vrsti. Ako predivne životinje poput nilskih konja nazivamo zverima i predatorima, koji je izraz za takve? O policajcu ni reči neću reči, jer da sam ja kojim slučajem isukao bejzbol palicu ispred skupštine pred policijom, 48h bi ubijali boga u meni u nekom podrumu, pre nego što bi me poslali u CZ na rehabilitaciju…u slučaju da neko smatra da grešim kada kažem da je Srbija samo teritorija, ne i država.

  15. “ …dok su poslanice Srpske napredne stranke napravile živi zid između njega i opozicije.“
    Jadnicak, … napravio je oko sebe ‘zensku gardu’, kao pokojni Moamer E Gadafi!
    Jesu li bile naoruzane?

  16. dva naj veca crvena cetnika kod milosevica 90 ih seselj doktor i vucic koji je viko u ratu 91 g, 100 muslimana za jednog ubijenog srbina a doktor seselj je drzao zaridali pinjur – villjusku da srbi bplje razumu dace sa tom viljuskom klati hrvate seselj dode iz haga ziv i zdrav da prodaju sad kosovo i ubijaju srbe politicare srbije koji drkcije misle– srbi su lud narod

  17. Ponasanje Seselja nema ko da osudi ni u Skupstini ni pred Skupstinom. Jucerasnje Seseljovo dobacivanje u vreme izlaganja nekih politicara ali i samog predsednika Srbije, bacilo je losu sliku na nas parlamentarizam. Niko ga nije opomenuo a A.V, se gorko smeskao i povremeno ulazio u diajlog s raskalasenim Seseljom.
    Gojkovicava se samo sitno smeskala, dok ga je Jovanovic otvoreno napusio, pri pomenu njegovog imena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.