Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd predstavila kandidate

Ostavite komentar


    1. Nemoj tako! Možda su ispunili uslove za svoj kućni savet, pa ovenčani slavom krenuli u nove pohode!

  1. Mladi i pametni ljudi, moralno i etički neukaljani…sasvim dovoljno s obzirom šta nudi pozicija i dio opozicije…šta sa vašim zluradim komentarima mislite postići osim apstinencije

    1. Jesu neukaljani, jesu mladi, a nisu ni glupi. Problem je što im nije palo na pamet koliko im glasova treba da pređu cenzus, to što ne znaju baš najbolje kako gradska vlast funkcioniše, što ne shvataju da nije dovoljno samo biti levičar, što u naletu dobronamernog entuzijazma srljaju, umesto da strpljivo grade nešto za budućnost i usput uče. A čeka ih razočaranje kada shvate da su kompromisi u politici nužnost i da to ne ide baš tako kako su zamišljali tokom protesta, na koje su ljudi išli zbog cilja, a ne zbog onih koji su proteste organizovali.

  2. Da li su uspeli da napune listu sa brojkom od 110 ili ostase na 80… Ozbiljni politicari sa nejasnom vizijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.