Inicijativu ProGlas potpisalo skoro 165.000 osoba

Ostavite komentar


  1. Još brojimo lajkove na fejsbuku i maštamo da su glasovi. E kad bi život bio tviter, opozicija bi pobedila na izborima.

  2. Drzavna masinerija radi punom parom,tesko da ce ovaj proglas imati u realnosti uspeha,lepo zamisljeno ali previse kilavo i labavo.

  3. Grupa javnih ličnosti koja stoji iza inicijative može lako zloupotrebiti svoj uticaj kako bi nametnula svoje subjektivne stavove, umesto da predstavlja raznolike perspektive građana.

  4. Što kaže narod-mlate praznu slamu. Prilika za zaboravljene intelektualce, sportiste i glumce da se malo vrate na scenu. Ovako se ne menja vlast. I mnogo veće akcije nisu donele rezultat. Ništa nismo naučili…

Ostavite komentar


Politika

'Zrenjanin protiv nasilja': Uništavanje naših bilborda nas neće uplašiti, pobedićemo 10

‘Zrenjanin protiv nasilja’: Uništavanje naših bilborda nas neće uplašiti, pobedićemo

Koalicija "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" pozvala je danas policiju u tom gradu da u najkraćem mogućem roku otkrije osobe koje su uništile bilborde te koalicije na uglu Zmaj Jovine i Skadarske ulice.Kako su naveli, taj varvarski čin je jasan signal da koalicija "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin", smeta onima koji ne žele promene već nastavak propadanja grada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.