INTERVJU Dragana Rakić: Format protesta treba menjati, moramo pojačati pritisak na vlast do ispunjenja zahteva

Ostavite komentar


  1. Da opozicija ima podršku o kojoj Dragana Rakić govori tražili bi izbore, ali su svesni u opoziciji da nemaju značajniju podršku građana.

  2. Ma nikakve koristi od protesta, kada dodju izbori izaci ce vezare u javnom sektoru (da bi sačuvali posao, avanzovali poneki)i njihove porodice, penzioneri gledaoci Pinka,RTS,Hepija (čekajući 55 posto veće penzije u 2024), botovi (čekajući obećani posao u javnom sektoru) , a izaci ce neki mali procenat ovih sto su šetali od tragedije u školi u Beogradu, dok će većina tog dana biti kući
    Dok ne pokrenete većinu šetača da izadje i mlade Srbije ibokurazite vezare u javnom sektoru da kažu me ucenama , dotle ce SNS pobeđivati na izborima sa kombi strankama u koaliciji tj imaće uvek oko 50 posto od nesto malo preko 50 posto izašlih birača, sto će im donositi uvek oko 126 i više poslanika

  3. Velike reci zamenice predsednika stranke koja samostalno ni bedni cenzus od 3 posto ne moze da predje na izborima. Prisvajaju ove proteste misleci da je narod izasao na ulice zbog njih.

  4. Opozicija zeli nasilje i anarhiju,zato sto znaju da nemaju nikakve sanse na izborima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.