INTERVJU Slavica Radovanović: Nas su birali građani i nećemo vratiti poslaničke mandate Narodnoj stranci

Ostavite komentar


  1. To jednostavno nije tacno. U Srbiji se glasa za stranku a ne za bilo kog politicara. Da je srece to bi se promenilo i preslo bi se na direktno glasanje za svako glasacko mesto kao sto je slucaj u Australiji.

  2. Pocelo je dobro ali prikljucivanje onog Parandilovica je katastrofa za Aleksicev pokret

  3. Па ко издаје властиту странку наравно да ће издати и народ. Већ толико пута виђено код про западних марионета.

  4. А зашто онда нисте изашли пред грађане мимо листе Странке коју сте напустили? Тек онда би били у праву око повратка мандата.

  5. Oteli mandate, oteli naloge na drustvenim mrežama, pokušali da otmu stranku, pa kad su videli da neće moći, brze bolje i jače pobegli.. Sve u svemu, mućak.
    Inače, građani su glasali za Narodnu stranku a ne za vas.

  6. Naravno da te, kako i sama kažeš, nisu birali građani nego Aleksić (jer nemamo direktne izbore). Takođe, niko od simpazitera NS nije zaokružiju tu koaliciju da bi u Srbiji bilo „kako Amerikaci kažu“, a Amerikanci kažu: u NATO, priznaj Kosovo, sankcije Rusiji i što pre neki rio tinto

  7. U Srbiji se glasa za stranku , bilo bi sjajno da možemo da glasamo direktno za svoje predstavnike .

  8. Ajmo novinari tragom ove vesti, tražite joj da vam pokaže makar jedan listić na kojem je nju neko zaokružio na izborima.

  9. Ništa prostije. Treba da vrate mandate stranci koja im ih je i dala.
    Ali u ovoj zemlji niko s vlasti ne ispušta lovu i privilegije.

  10. Pa tebe sigurno nisam glasao,vec sam glasao za stranku Jeremica,i njegov- vas program.Vi ste napustili taj program i ideju i zastupate neku drugu kako vas nije sramota.

  11. Bez obzira na diskusiju oko mandata velika je istina da su Aleksić i Slavica Radovanović trenutno na opozicionom spektru političara u vrhu po kvalitetu. Razmislite malo o tome kada bagatelišete. Ozbiljni, stručni, elokventni, informisani i td. Još nešto – nisu bili u bivšim strukturama što je, istina nepotrebna, zamerka drugim opozicionarima. A gde vi kritičari mislite da nađemo „idealne“ predstavnike političkog establišmenta.

  12. Vas kao i ostale poslanike niko nije izabrao,narod se zavarava izborima glasanjem za izborne liste a pravih izbora nema bez glasnja za licnost. Izborom liste sefovi stranaka redosledom kandidata odredjuju poslanike a to nije volja naroda. Ako bi se glasalo za licnost verujem da ni 10 posto sadasnjih poslanika nebi dobilo poverenje gradjana.

  13. Zar nismo glasali za koalicije „Nada“, „Moramo“, „Ujedinjeni za pobedu Srbije“…? Da nije bilo koalicije pola bi vas bilo van parlamenta. Nema koalicije, nazad moj glas a vi, Aleksic i Jeremic – kuci. Nisam video niciju sliku na glacackom listicu.

  14. vas je platio cipuljic da glumite opoziciju, nece on nazad mandate nego da se cirkus nastavlja dok ne pokrade sve, u svakom slucaju svi ste vi odavno za robiju

  15. Onog „monarhistu“ Parandilovića ili kako li se zove uzimaju jer NEMAJU DOVOLJNO LJUDI ZA OSNIVANJE POSLANIČKE GRUPE. Tako da su sada njih petoro, svi neizabrani za ono što sada propovedaju, ni stranački, ni lično, za naše pare PREDSTAVNICI struje „kako Amerikanci kažu“…

  16. Врло добар интервју, уствари добри одговори. Обећавајуће!

  17. У складу са тенденцијама про-западних издајника, предлажем окршај у октагону, ко победи, његов мандат.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.