INTERVJU Zorana Mihajlović: U Srbiji vladaju jači, a ne bolji

Ostavite komentar


  1. Citao sam do jadarita i tu sam stao. Niti je jedini, niti je jedinstven kod nas. Svuda gde su ga eksploatisali, ostavili su pustos. Kraj price.

  2. Zašto dotičnoj dajete prostor? Zašto nije pričala dok je uživala uz AV? Sad, kad je dobila korpu, pametuje? Treba joj zahvaliti i tražiti odgovornost za dešavanja koja su bila u nadležnosti njenih ministrovanja, a ne pokazivati je pozitivno.

  3. Kako te bre nije sramota lopovušo jedna, do juče si bila u toj partiji i imam moć, pa si pokazala pravo lice i dobila šut kartu i sad ćeš da pljujes…

  4. Zorani je bas tesko pala smena. Cudo sta od coveka napravi ta “fotelja”.

  5. Zorica predsednica! A Marinka premijerka, prva u istoriji. Boško predsednik skupštine!

  6. Nije ona „izašla“ iz vlasti,već je oterana.Imala je 13 godina vremena da kaže ono što priča danas.Fotelja je čudo.

  7. Naravno da nisam citala tekst. Da li je ona bila na vlasti zato sto je jaca ili sto je bolja? I sta znaci to da njoj Danas daje prostora za prosipanje mudrosti?

  8. Mihajlovićki je bilo dobro dok je koristila benificije kad je bila ministarka i kad je bila u SNS a sad pljuje po ruci koja ju hranila

  9. Dok je bila u vlasti nije ovako pricala.Kakva samospoznaja.Brrrrrrr.

  10. Rehabilitacija i umivanje dotične uveliko traje. Zašto se onda čudite što običan gradjanin ne želi da izađe na izbore, a kamoli da uradi nešto više?!

  11. Nebitno je njeno mišljenje i treba da odgovara za svoje postupke.
    Lepo je od vas što pokazujete da ste bolji od prorežimskih medija, ali samo da se ne pomisli da njeni postupci neće biti preispitani.

  12. nije napustila vlast,vec su je sklonili,,,menjala je funkcije i sada kada vise nije na vlasti postala pametna,,,nije vam ona potrebna sigurno,,,ali za vlast je spremna da se vrati,,,isti politicari se vrte u krug 30 godina,,,hvala slobi sto ovo pisem iz kanade

  13. Ti si prodala svoj narod i svoju zemlju i nemoj da se pojavljuješ. Bruko jedna!

  14. Аман, шта је вама из Данаса? Зашто овој сподоби дајете простор? Место јој је у затвору, а не на страницама вашег листа.

  15. gde li ona vidi sebe ? da li je ona jaca ili je sada presla brze bolje u bolje?

  16. Što se tiče Zorane Mhajlović jedino što ne smemo niad zaboraviti je da je ona potpisala ugovor za Vučićev kriminalini projekat „Beograd“ na vodi“. Pa kada dodje vreme ….

  17. „Ja sam za rad, a ne za mitingovanje.“ Не сећамо се нешто да је било тако, за време министровања.

  18. Otišla je iz SNS-a jer nije više ministarka. Da je ostala u vladi i dalje bi bila sa njima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.