Istraživanje NSPM: Vučić ispod 50 odsto

Ostavite komentar


  1. Nema ovo pojma sa životom, sigurno su i vuk i sasa preko 10%, a beli i radulovic ce makar 2-3% imati od seselja koji nece ni 4% da predje. O cemu bre pricate ljudi, pa zar neko ko ima 44% podrske mora da angazuje ljude da mu cuvaju bilborde.

  2. Da se Vukadinovic pita rezultati istrazivanja bi bila ispod 30% sva sreca da se narod pita

  3. Zar pre neki dan po istom istrazivanju nije bio preko 50? Koliko je to sada pouzdano?

  4. Vucic je prosle godina imao podrsku 25% BIRACKOG tela uz jako malu izlaznost a rejting mu je u slobodnom padu.Na ovim izborima bice velika izlaznost oko 70%,ako ne bude drasticne kradje glasova,AV ce se boriti da udje u drugi krug,njega uz sve manipulacije podrzava oko 15% birackog tela.SIGURNO gubi ove izbore glasackim listicima a ako pokrade izbore narod ce ga oterati na ulici.

  5. Mislim da rezultati ivih istrazivanja nisu tacni, Vucic je daleko preko 50%.

  6. Ako su među onom petinom koja se ne izjašnjava glasači proporcionalno zastupljeni, kako može, uračunavanjem tih glasova, Vučićevih 44,7% da skoči na 55%?
    Ne može nikako, procenat ostaje nepromenjen.

  7. Ako gosp. Djordje kaže to što kaže, to je tako.A malo se treba prisetiti njegovih komentara od pre neke godine gde je bio u opciji za neku režimsku poziciju,kako je govorio tada.Kako ovaj narod ne pamti šta se sve priča.To važi i za sve političare koji menjaju svoje stavove i mišljenja prema uslovima i vremenu dogadjanja….

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 8

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.