Kako stoje SNS i SPS, a kako opozicija: Rezultat istraživanja o rejtinzima stranaka (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Kakvi ste vi novinari ako ne stavite kljucnu informaciju, odnosno na koje se izbore odnosi ovo istrazivanje? Parlamentarni, beogradski? Sta?

  2. SNS ce sa svojim partnerima nastaviti da nas jase, a opozicioni prvaci ce nastaviti da u skupstini mlate praznu slamu, svi na grbaci naroda kao i do sada. A podelice se i pare iz budzeta za izbore, naravno opet na teret naroda koji lakrdiju placa. I svi zadovoljni sem onih koji placaju-naroda.

  3. Ne vidim o kavim se stajanjima i rejtunzima radi dok se ne obave rezultati istrazivanja o krivici za oruzani sukob u Banjskoj i hapsenje odgovornih ucesnika i narucilaca. Bez toga, nema uslova za nikakve tzv izbore. Ko to hoce da se pravi lud na tu temu, on je indirektni saucesnik u smrti cetiri coveka. Ne cenzurisite molim vas.

  4. Cemu to artificijelno pitanje kako ko i gde stoji i kako im stoji , dok nije jos uvek zavrsena istraga o ogovornosti za krvav sukob u Bansjskoj ? Ko se to prfavi lud i ko zeli da prelije zejtinom citav skandall ? Hvala vam sto ne cenzurisete .

  5. PA AKO JE DO SADA IZLAZIO BUNTOVNICI NAROD PO GRADOVIMA I OSTALIM MESTIMA PREKO 2.MILIONA I 800.000.ljudi…I KAD POČNU OD 1.NOVEMBRA SVAKODNEVNE ALI DEMONSTRACIJAMA PA BIĆE BAR PREKO 3.IPO MOLIO A LJUDI… ZNAČI OPOZICIJA POBEDJUJE UBEDLJIVO… A DOTLE BIĆE NEMIRA NETREBA NARODU DJILAS KAO VIDJA TI SE VARKA VLAST… GLASAČE ZA SVE MALE SREDNJE I VELIKE OPOZICIONE STRANKE A NE ZA DIKTATORSKI I VLAST KOJA NAS JE DOVELA DO INFLACIJE I SIROMAŠTVA I DUGA OD PREKO 36.MILIJARDI. I ONOM NE PISMENOM ĆE PASTI NAPAMET PA ĆE REČI PA MI TO NIKADA NE MOŽEMO VRATITI. A. VUCICU GOTOV SI ZBOG PREZADUZENJA I NEREŠENIH GRANICA SA KOMŠIJAMA I ŠTO NE URADI SANKCIJE PROTIV RUSIJE…. PA ZAPAD NIJE MUTAV VEĆ ĆE NAMA SANKCIJE UVESTI BAŠ ZBOG RUSA… GOTOV SI AV.

  6. Vi se šalite kad kažete da će Aleksić (i njegova One Man Show Party) dobiti veći broj glasova od SPS?

  7. Deluje 100% realno, ali namestiće oni nešto opet da imaju 52-53 posto u sledećem sazivu

  8. Не верујем да Милош Јовановић ДСС има тај проценат а Покс није ни споменут а на последњим и предпоследњим изборима излазили су на преко 2,5 посто минимум.

  9. Takozvana „patriotska opozicija“je podrška Vučiću.To se pokazalo i u Beogradu.Sa njima i kada bi opozicija pobedila,ne bi bilo dogovora.Njihovi programi nisu nikakva suštinska promena,već sjaši Kurta da uzjaše Murta.Građanske,demokratske stranke,ne treba da računaju na KGB nacionaliste.Oni su u istom košu sa radikalima,već trideset i kusur godina.

  10. Talentovaniji ste od Spilberga. Sačuvajte ove „projekcije“, pa posle izbora uporedite. Onda stavite prst na čelo, i zapitajte se zašto nam nije bolje, koliki je vaš udeo u tome.

  11. Jedna mala digresiha, procenti de ne sabiraju. U ekonomskoj skolu se UCI procenti racing.

  12. Ljudi, ima li u ovom istrađivanju podatak koliki bi procenat izašao na izbore?

  13. Problem je u onih 40% što neće izaći na izbore i tako direktno uticati da SNS opet pobedi.

  14. Opozicijo, ujedinjujte se pod hitno! Valjda vam je prvi cilj isti, svrgnuti vucka sa prestola, posle se dogovarajte! Radite više na tome, molim vas!

  15. Sto nas vise izadje manje su mogucnosti da nameste izbore. Milion glasova niko nije uspeo da pokrade. Njihovi glasaci uvek izlaze na izbore svi do jednog, a vi pametni i obrazovani ostanite kod kuce i pravite se pametni, kukajte i dalje, dok vam ponavljaci i krezubi budu odlucivali kako cete se leciti, skolovati vi i vama bliski, koliko cete gorivo i porez da placate…Mislite o tome pre izbora a ne nakon…

  16. Opet se objavljuju nekakvi rezultati „istraživanja“ a da se na navodi kako je istraživanje urađeno, gde je urađeno, na kolikom i kakvom uzorku … Objavljeni procenti su ponovo nerealni i naduvani, baš kao što je bilo objavljeno, od iste agencije, prošle godine pre izbora. Rezultate smo prošle godine videli a gotovo je izvesno da će mo ih ponovo videti, ovog puta u još žalosnijem ishodu. Ne razumem ovakve stvari, čemu fingiranje? Zar zaista verujete da će zato što ste napisali da Aleksić ima 7.7% sada ljudi pohrliti da glasaju za njega, mada svi znamo da je pitanje da li će preći i cenzus.

  17. Ja zahtevam da izadju na izbore i oni koji nisu za SNS i SPS nikako i kazu da su svi isti. Izadjite i pomozite vecini gradjana Srbije inace ce nas ovaj ludak unistiti nacisto. Opozicija, pod kakvim uslovima radi, nije losa, ne racunajuci Dveri i Zavetnike. Moramo im dati sansu, jer oni nemaju sansu da se cuju nigde osim na N1 i Nova S. Stvarno, dragi ljudi, pomozite! Sve u svemu, AV ima kontrolu nad celom drzavom, kao sto i znate i vreme za izbore pod ovakvim uslovima je nikakvo. Glasajmo svi ispred Narodne skupstine ako pobede ovi zlotvori. Opet u bager i pravac Beograd, inace smo pukli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.