Istraživanje rejtinga stranaka: Vladajuća koalicija na 44, „Srbija protiv nasilja“ na 38 odsto, četiri opozicione stranke ispod cenzusa

Ostavite komentar


  1. Ovo su rezultati samo pod uslovom da izadje vise od 75% biraca. Veca izlaznost ide u korist opozicionim starnkama.

  2. Nemoguće da SNS ima 36%. Ovo što su napravili gore je od rata, negde u rangu Armagedona i da imaju toliku podršku- to može da napravi samo naručeno istraživanje.

  3. У овом истраживању извесни Баста има 2,5 одсто, а Алексић и Понош заједно 10 одсто, иако док су били код Јеремића никада ни 5 одсто сви заједно нису могли да добаце….

  4. Ovo je jos jedan dokaz da stranke opozicije,jednostavno moraju uci u koalicije da bi pobedile Vucica.Takodje i koliki je uticaj medija.

  5. Zamislite situaciju slobodnih medija plus nacionalna frekvencija za N1? Najveći radikalsko vučićevski strah i noćna mora SNS čopora!

  6. One Dveri i Nova DSS i Zavetnici ce dobiti vreme na nacionalnim frekvencijama a ovi ostali ce da budu proganjani i vreme ce da im bude malo.

  7. Ovih dana vidim ssovce obilaze svoje podguzne glasače a vidim da im nose i kese.Verovatno onaj parizer i jogurt koji im je obećao nepomenik.
    Ajde još malo pa da ih vidimo u Zabeli, Padinjaku a lep je i ovaj novi u Pančevu.
    Može i Mitrovica a mogli bi kao najveće patrijote i na Kosovo.
    To je njima njihova borba dala.

  8. Imbecila u Srbiji ima vise od 44 posto, pa jos sto pokradu i bice blizu 50 pct.
    Dakle samo u dve kolone imamo neke sanse i to ako sacuvamo glasove.
    Nadam se da ima dovoljno pameti u opoziciji da to shvate,
    ovo je poslednja sansa .. za sve nas.

  9. Treba da se ujedini opozicija i ima jednog ,mladog,perspektivnog coveka ,da budemo gde geografski pripadamo

  10. Istraživanje radili Đilas, Milivojević i Aleksić, ili ko? Pa zar nije stvar elementarne novinarske pristojnosti navesti naručioca, izvršioca, metodologiju, veličinu uzorka…

  11. Konačno je došlo vreme, da obaveno i mladi 18-30 godina ljudi…Glasaju. Najbolje, za kandidata.. Koji nije nikada učestvovao u strukture vlasti..I koji je najnoviji na političkoj sceni Srbije..Konačno je vreme došlo za prave , istinske promene..Stare manipulante poslati na odmor..Konačno svest.. I novi ljudi..

  12. Не знам како сте дошли до ових резултата, али знам да нису тачни. Вучићу нисте много гласова скинули, али сте себи дуплирали.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.