Istraživanje: SNS-u više od polovine glasova, još tri liste preko cenzusa

Ostavite komentar


  1. Na svim izborima do sada SNS ubedljivo pobeđuje jer tako građani žele.Videli su ko radi i gradi Srbiju a ko bi da siluje i veša pa se prema tome opredeljuju na biralištima

  2. Vec sedam godina vuciceve agencije iznose iste rezultate, 53,17%, 52,4% za sns, sve nastelovano da ubede ljude da je totalno nemoguce boriti se protiv njih. Zlo i naopako kakav covek je dosao na celo jadne Srbije. Ajde glasajte ga, izvolite, neka vam uzme crno ispod noktiju, dozvolite mu da vas ucenjuje da vas voze dzipom za kilo brasna kao mecku na glasanje.

    1. Pa u tome je i fazon, i svi da ne izadjemo na njihove izbore, oni bi i dalje kao papagaji baljezgali svoje lazi o 50 i nesto procenta gradjana koji ih podrzavaju. Shizoje je instalirao ludnicu u zemlji i to ce na kraju kad se urusi mnooooogo jako da pukne.

  3. Tima, 50 i kusur %, oduzeti državljanstvo i proslediti ih što dalje odavde, jer to nisu Srbi, a kamoli pravoslavni Srbi, već tupani, glupani, poltroni, ulizice, neljudske gnjide i ostali epiteti.

  4. Kakvi resultati …! ! !…yes…bravo…uz dodatnu informaciju : ispitivanja su vrsena na terenu u vukojebinama : oko Medvedje , oko hotela Bristol , na gradskom groblju u Novome Sadu , oko “ Krusika “ gde se nadaju plati , u V.Beckereku pardon Zrenjaninu posle tusiranja “ zdravom vodom “ kod i oko Jutke , na svezem vazduhu na terasi kafane na Kopaoniku , uz pomoc Jezdiceve rakije
    Sa malo vise sendvica i obecanja modu se postici daleko bolji rezultzri , recimo 99 % kao u S.Koreji

  5. Živim u kraljevini švedske , penzioner, rojalista u genama pa i ovde, aktivan u partiji Centra , više puta dominiran i biran za komunalnu politiku grada Gčteborga. Mene je ova zemlja parlamentarno unapedila, stekao političku kulturu demokratsku tradiciju, tražim reč od predsedavajućeg , dobar sam debater ,volim viziju i argumente ,čekam retoriku ,saslušam protivnika i zahvalim za komentar.Voleo bi da da su naši političari toliko razumni kao šveđani, glasajte za Milan Stamatović i Danielu Sremac, narod očekuje promenu, obnovu i parlamentarnu monarhijuju u Srbiji.
    Bogu slava a kralju Država!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.