Ivan Vujačić: Sednica Savet bezbednosti o NATO bombardovanju SRJ nema suštinski značaj i u funkciji je debate Rusije za Zapadom

Ostavite komentar


  1. Vreme će svoje pokazati i videće ceo svet gde ide pravda za Srbiju i Kosovo.

  2. Uopšte nije bitno po čijem dogovoru i nagovoru se održava sednica SB, dogadjaji iziskuju njeno održavanje.

  3. Jedina je tuga što je ovaj čovek bio ambasador naše zemlje u SAD. Jeste on korak napred u odnosu na Milana str Protića koji se ponašao bezumno, ali ovaj čovek bi prvi trebao da se zalaže da tema Kosmeta ostane na raspravama u najvišim mogućim institucijama.

  4. Tačno, nema velikog značaja za Srbiju.
    Veliki značaj za Srbiju je bio odlazak Đinđića u Nemačku i njegovo insistiranje na bombardovanju Srbije jer je jedino tako mogao da dođe na vlast. Kada je počelo bombardovanje on je iz inostranstva, siguran za svoj život, posmatrao kako se ovde gine.

  5. Znamo samo da nikome od njih nije bilo zao sto su nas bombardovali, osim jedinog coveka koji se javno izvinio, osim onog ceha.

  6. Nema veze što su Srbi bombardovani i deca pobijena i to bez odobrenja Saveta bezbednosti?!Rusi su krivi i za to…..Kako se ovi ljudi ne stide davati ovakve izjave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.