Ivica Dačić: Srbija se nije pridružila Krimskoj platformi, uskoro možda susret sa Lavrovim

Ostavite komentar


  1. Dačiću izgleda ništa ne znači agresija na Ukrajinu i okupacija Krima i Donbasa? Sve to liči na poteze njegovog vođe Miloševića koji je isto tako hteo da odcepi pola Bosne i Hrvatske.

  2. Rusi sa Krima kao Srbi u Krajini izvršili agresiju samo na sebe. Tzv. međunaradna zajednica proterala 500 000 Srba iz R Hrvatske ali ne može proterati Ruse.

  3. Srpska vlast sve više liči na prostitutku, koja je mahom dobra sa svima. Čisto iz zanata.

  4. Samo vi razvijajte odnose sa putinovom Rusijom i Kinom i odveščete Srbiju u izolaciju od Zapadnog sveta i Srednji vek, uostalom možda nam je tamo i mesto.

  5. Šešeljevsko-miloševićevski naslednici umeju u svojoj antinarodnoj i antidržavnoj raboti, samo da lažu i to onaj sve manji neobrazovani deo njihovih simpatizera. Ipak, njihovo vreme najgoreg upravljanja Srbijom u njenoj istoriji, ističe, bez obzira na njihove laži i prevare.

  6. Ocigledno je da to nije u najboljem intersu Srbije, ali imamo (kako je to naslovila u knjizi M. Miocinovic) nemoc ociglednog.

  7. Dacicu a da ti malo utihnes sa takvim nebuloznim izjavama…Zar si toliko zaslepljen rusofilstvom pa rusi su izvrsili agresiju na Ukrajnu, pobili toliko ljudi i dece i ti pricas nebuloze. Okani se vise i tog ambasadora Rusije i tog Lavrova, ako si toliko zeljan njih aj ti lepo tamo pa budi politicar a nas osolobodi tvojih nebuloznih komentara

  8. Dobro, dobro debeljko ne moraš više da se dokazuješ u poltronstvu botoksiranom kremljanku…shvatili smo čiji si prvo sluga i čije interese braniš a od koga si uzeo pare za neke posliće da im odradiš kao i tvoj pobratim buczavi šizofrenik.

  9. @huan
    Pardon, ali srpska vlast, tj. trenutna osovina Vučić – Dačić, ne stoji dobro ni sa kim, pre svega ne stoji dobro sa sopstvenim gradjanina. A onda redom – ne stoji dobro sa susednim zemljama, svi su se udaljili ili se povlače što dalje od goreimenovane osovine, svako sa svojim debelim razlozima. Sad je jasno, ako već nije bilo mnogo ranije, zašto su naši susedi trčeći ušli u NATO. Odnosi sa velikim regionalnim i svetskim silama su čisto šibicarenje, uključujući Rusiju, samo što se stvar predstavlja u roze bojama. Kad treba uzeti pare tu smo prvi, kad treba da se ponašamo odgovorno – tu smo zadnji i radimo na firmu. To su nama naši radikali dali i zabetonirali nas u medjunarodnoj zajednici na mestu dežurne parije.

  10. Pocinjem da shvatam slovence i hrvate sto su svim silama zeleli da imaju svoje drzave.

  11. Porazavajuce za jedan narod da drzi na vlasti trideset i vise godina ljude koji su podrzavali ratove devedesetih, a danas podrzavaju zemlju agresora Rusiju.

  12. Dacicu dokle nam krojite istoriju koju gradjani ne zele.
    i vama ce doci kraj. nadam se da cete platiti racun.

  13. Srbija je zrela za jedne dobrane sankcije i vize dok se ovaj Ruski covek koji je 90% vremena na vlasti od 1990. a nikada njije kriv ne skloni. SPS je ruska ispostava. Pogledajte sta ona starleta Gvozdenovic pise po drustvenim mrezama.

  14. Ne boji se šuša Boga , već batina. Sve ostalo je prazna priča.
    Ako je narod spreman da ovo trpi i treba da trpi. Ostajemo podanički narod sa praznom pričom : bolje rat nego pakt , bolje grob nego rob.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.