Obradović: Ako lažiraju broj umrlih od korone – šta su onda tek radili na lažnim izborima? 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

„Na pitanje šta će biti dan posle bojkota konačno imamo odgovor – biće novi talas korona virusa“ – saopšteno je danas iz pokreta Dveri.

„Samo u jednoj bolnici u Novom Pazaru obolelo je 60 zdravstvenih radnika. Oni nisu mogli postati zaraženi u jednom danu posle izbora. Očito je da je vlast krila rezultate testiranja i glumila da je sve u redu kako bi ovi zdravstveno nebezbedni izbori bili ipak održani. Vlast je sebi dozvolila i da lažira informacije ne samo o broju novozaraženih već i o broju umrlih, i sve to uz sramno ćutanje lekara iz Kriznog štaba. Ako su lažirali smrtnost od zaraze – šta su onda tek radili na lažnim izborima u nedelju?“ – izjavio je lider Dveri Boško Obradović.

Izlaznos u Srbiji, prema njegovim rečima, nije bila veća od 42 odsto, a u Beogradu, Čačku i drugim većim gradovima, ne više od 35 odsto.

„Sve preko toga su ubačeni birački listići u poslednjih nekoliko sati dok su biračka mesta bila potpuno prazna i kada je vlast shvatila da je bojkot uspeo. Takav slučaj je i u Čačku, gde je do 16 časova glasalo samo 27 odsto birača, da bi onda u poslednja četiri sata naprasno izašlo još 18 odsto birača, što je 4,5 odsto po satu“ – rekao je Obradović.

On je istakao da je ovolika izlaznost nemoguća ni na izborima kada svi učestvuju, a tek u bojkotu kompletne opozicije.

„Ko je onda mogao da izađe i glasa u ovako velikom broju u poslednjim satima? Ovakav izborni kriminal i lažiranje izlaznosti ne bi bilo moguće bez lažne opozicije koja je učestvovala na izborima i čiji članovi biračkih odbora su dozvolili ovu izbornu krađu. Zauzvrat, dobili su od vlasti podršku da svi pređu cenzus i nađu se u lažnoj novoj gradskoj skupštini u Čačku“ – naveo je lider Dveri.

Obradović je rekao kako vlast progoni pravu, dok u isto vreme sarađuje sa lažnom opozicijom.

„Preko 10 građana Čačka, među kojima i nekoliko bivših odbornika Srpskog porketa Dveri, dobili su prekršajne prijave zbog učešća na protestu protiv vlasti za vreme policijskog časa. Uz 15 prekršajnih prijava koje su članovi Dveri dobili nakon protesta ispred Narodne skupštine u Beogradu, kao i istrage koja se vodi protiv nas četvorice u Tužilaštvu, to vam jasno govori koga vlast doživljava kao najozbiljniju opoziciju i kako se obračunava sa nama“ – istakao je Obradović.

On je dodao da u nedemokratskom stanju u Srbiji, ni na jednom nivou države nema opozicije.

„Jedino rešenje za ovu političku krizu su novi izbori na svim nivoima, ali po novim pravilima koja bi obezbedila da ti izbori budu slobodni i pošteni. To može omogućiti samo prelazna tehnička vlada koja bi oslobodila medije i sprečila funkcionersku kampanju vlasti, a onda za devet meseci pripremila prave demokratske izbore. I to je odgovor na pitanje šta posle bojkota – novi izbori na kojima će pasti vlast koja je žrtvovala zdravlje građana zarad održavanja nedemokratskih i protivustavnih izbora koji su označili kraj višestranačke demokratije u Srbiji“ – rekao je Obradović

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

17 reagovanja na “Obradović: Ako lažiraju broj umrlih od korone – šta su onda tek radili na lažnim izborima?”

 1. Pa sastanite se u cacku sa Veljom Ilicem, pobogu zemljace ! Dajte zajedno da se suprotstavite posasti koja obuzima nasu Otadzbinu, molim vas ! Ostavite se vise delovanja „svaka vaska obaska“, to samo ide u prilog okupatorima nase zemlje !

  • Botovi jos brzi, jos jaci, jos bolji.
   Kidaju.
   Preslo sa spasitelja na njih!
   Ludilo!

  • Kad ti sns bot napiše da si pukao, to je znak da treba da se boriš protiv ovih štetočina još upornije.

 2. Budi jednom covek pa priznaj da ste pukli i bojkot i ti a ne da bulaznis.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.