Olenik: Vučiću se priviđa sudnica, jer to su njegovi realni strahovi 1Foto FoNet Zoran Mrđa

„Aleksandru Vučiću se samo priviđa da je na optuženičkoj klupi, jer nije, nego u dokumetarnom filmu, koji je profesionalno urađen. Ali je istina da će on stvarno biti na optuženičkoj klupi, i to ne u novinama i na tv, nego u sudnici. Tamo će odgovarati za sve što je uradio za poslednjih dvanaest godina. Zato je njegov strah razumljiv“, kaže za Danas Aleksandar Olenik, poslanik Zajedno za Vojvodinu.

Komentarišući izjavu predsednika Srbije da mu je u dokumentarnom filmu -Ja Aleksandar Vučić- državni gambit, suđeno način koji nije zabeležen ni 1945 ili 46 godine, Olenik kaže da je Vučićeva priča o suđenju klasičan primer sopstvenog predviđanja.

„Tu realni i osnovani strahovi dolaze do izražaja,“ kaže Olenik.

Osvrćući se na ostavku Vulina, sagovornik Danasa navodi da je pitanje trenutka bilo kada će Vulin podneti ostavku.

„Ona nije zato što on nešto nije uradio, ili je uradio na mestu direktora BIA, već zato što politički predstavlja sve ono što je suprotno interesima građana Srbije. Vulin je jednostavno hodajuća izdaja nacionalnih interesa Srbije. Svaka pozicija na kojoj bi ubuduće bio, bila bi izdaja Srbije. Nadam se da u budućnosti, ni on ni Vučić neće biti u poziciji da kadriraju bilo gde“, zaključuje Olenik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari