Brnabić: Ove godine moguća dva povećanja penzija 1foto FoNet Zoran Mrđa

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić izjavila je danas u razgovoru sa penzionerima sa Čukarice da je ove godine planirano jedno povećanje penzija, ali je predsednik Srbije Aleksandar Vučić eksplicitno tražio da se pronađe rešenje da budu dva povećanja.

Radimo na tome, ma koliko bilo teško, da tu molbu sprovedemo u delo. Prihvatili smo savet Vučića i još jednom pokazali da nismo od onih kojima je politika matematika i da cenimo volju naroda, rekla je Brnabić, saopštila je SNS.

Ona je istakla da, takođe na molbu Vučića, SNS sada ide na izbore u najširoj koaliciji sa svima kojima je Srbija na prvom mestu, koji veruju u stabilnost i jedinstvo naroda kada je najteže i kada se suočavamo sa najvećim pritiscima na našu zemlju.

Idemo kako bismo ne samo odneli ubedljivu pobedu, nego kako bismo pokazali da političke razlike nisu bitne i da zajedno činimo političku branu svim neprijateljima Srbije, poručila je Brnabić.

Članica Predsedništva SNS Darija Kisić zahvalila je najstarijim sugrađanima što su uvek uz svoju zemlju, što su ogromna podrška i što uvek najbolje znaju ko treba da vodi državu i Beograd.

Uz vašu podršku, na krilima vašeg znanja i iskustva, uz vaše dragocene savete, nastavljamo dalje putem razvoja i prosperiteta našeg Beograda i naše Srbije. U Beogradu smo u decembru pobedili, pobedićemo i na predstojećim izborima još ubedljivije, da svi građani još bolje žive, kazala je Kisić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari