Brnabić: Ove godine moguća dva povećanja penzija

Ostavite komentar


  1. Pred izbore navedena prica o povecanju penzija.Ocigledno je kada je ova u pitanju na sceni „Trla baba lan“.Naravno da ce nepismeni neobrazovani,neobavesteni i dementni penzioneri poverovati u njenu pricu i glasati za njene .

  2. Država ima svoje zakone a ne ,,volju,,pojedinca.Poskupeće gas,struja,derivati,porezi na nekretnine……..Delić toga će probati da pokrije povećanje penzije,o četvorogodišnjoj kradji penzija ni glasa
    više je ni opozicija ne pominje.

  3. „Ljudi koji se nalaze u javnim institucijama u Srbiji u uslovima predizborne kampanje se realno nalaze pred velikim iskušenjem da deo novca iz budžeta dodele sebi bliskim političkim partijama ili iskoriste za razne vrste pomoći građanima zarad sticanja političkih poena, izjavio je Nemanja Nenadić, programski direktor Transparentnost Srbija na predstavljanju studije “Predizborno rasipanje javnih resursa i kako ga sprečiti”.

    Kako kaže, iako se radi o uglavnom legalnim načinima na koji se taj novac dodeljuje, cela stvar je potpuno neispravna te javnost tome treba i može da se suprotstavi na dva načina.

    „Prvi je da se apeluje da do zloupotreba ne dolazi, a drugi je da se donesu konkretne mere kojima bi tako nešto bilo onemogućeno“, poručuje Nenadić.

    Inače, kako je navedeno u toj studiji, u kampanji za parlamentarne i lokalne izbore održane u decembru prošle godine, za dodeljivanje jednokratne i drugih vidova pomoći pojedinim kategorijama stanovništva vlast je utrošila čak 420 miliona evra.“

  4. Aha,trebaju vam penzioneri da bi opstali na vlasti.Ako su penzioneri pametni,onda treba da vam okrenu ledja.Vasoj bandi treba da dodje kraj samovolje i kriminala.

  5. Eto ga opet, čim se pojavi reč „izbori“ na horizontu, odjednom se najavljuju povećanja penzija…

  6. Ona je sada nasuprot osnovima pravne države (OEBS) i Ustavu Srbije ujedno i predsednica vlade i predsednica skupštine, …

  7. Šta,samo dva poveća
    nja penzije?Da nije s
    mešno,bilo bi tragičn
    o jer i sada se zaduž
    uju a dalje zaduživan
    je,uništilo bi budućn
    ost naših potomaka.
    Vučiću,laž ne vodi Sr
    biju u budućnost.

  8. SNS-ovci,
    misle svojom/ Vucicevom GLAVOM!
    DVA PUTA,
    POVECANJE PENZIJA!
    HOCEMO 4 GODINE VLAST!
    HAHAHAHAAAAAA!

  9. Znaci jedno povecanje pred izbore da budete sigurni da penzioneri ne omanu kod glasanja a ono kasnije pa to kasnije mozda i nece biti ali sada lepo zvuci. Jedino mi nije jasno u kom svojstvu nastupa g-dja Brnabic? Da li kao privremeni organ do izbora nove Vlade ili kao Predsednica Parlamenta, mada su neki rekli da to dvojstvo nije bas po Ustavu i Zakonu ali sta je to za SNS, NAPREDNO. Ziveli

  10. Je i ona mislila da će izbori biti u oktobru, pa su najavili povećanje penzija za taj period, a sad kad su pokupovli ljakseta i ekipu, sad mora još jedno povećanje penzija. Recimo 29.maja. Jerskraja maja ima najviše žuraja

  11. A. Brnabić, kao stranački funkcioner, bavi se poslovima Vlade, a u isto vreme je i predsednica Skupštine! Da li to ima u još nekoj zemlji?

  12. Pored povećanja ja hoću i jednokratnu pomoć od 20,000 DIN. Tek onda dobijate moj glas.

  13. Nije svim penzionerima svraka popila mozak pa da nasednemo na ovakve price.

  14. Prvo vratite oteto,zatim nemojte prvo da nam uzmete (kroz povećanja cena)pa onda kao povećanje neko bedno.

  15. Penzioneri su glasacko telo.Bili su zapostavljeni i razne nelogičnosti.Povecajte penzije i sve nadoknade,olakšice i privilegije ,jer su potrebe razlicite i skupe.Hvala.

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.