Dragana Rakić ocenila: Poziv na bojkot izbora nema smisla

Ostavite komentar


  1. Od kad je sveta i veka narod je za svoj neuspeh krivio druge, ovo nam je dokaz za to.

  2. Gde vi vidite želju da se izadje na izbore i pobedi vlast pod uslovima koje ste vi prihvatili?? Puno ljudi koje znam da su opoziciono nastrojeni neće izaći.A ja lično skoro 30.godina sam glasao za DS više nikad,jer ste pokazali da su vam mrvice vlasti i odbornička mesta važnija od promena sistema.

  3. beogradski političari obožavaju da govore šta mi u NS želimo. Sve stranke SPN su za mene precrtane dok sam živ. pali su na osnovnom ispitu.

  4. Kao i danas, DS je uvek donosila ispravne odluke za budućnost Srbije. Kada smo priterali režim u ćošak neki bi da mu daju novi život tako što će sami sebe politički eliminisati iz izbornog procesa. Tako je i SPO i Vuk Drašković 2000 burgijao protiv DOS-a. Znamo kako je prošao Vuk..

  5. Tako treba gdjo Rakić,to je ispravan put demokratije.Jedan čovek-jedan glas,nema jalovih navijanja i priprema glasača,svi su odlicno obavesteni putem interneta.Pretstavljanje platformi stranaka je u redu,ali trosenje novca i vremena u namucenih 5 miliona Srba,nije i nece biti u redu.Dakle,napred,nema bojkota.Ima dovoljno prostora za pravosudje da procesuira vecinu iz SPS i SNS(SRS).

  6. Olako ste zaboravili razloge zasto je DS pre 10 godina zavrsio na politickom djubristu ovakvim kameleonskim preokretima svojih stavova koje su tada obrazlagali Sule, Kena, Trivanka….

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.