Izbori na Novom Beogradu: SNS oko 35 odsto

SPS obećao pa nije poslao rezultate. Neke opozicione stranke se obeshrabrile i odustale od brojanja
Prvi rezultati beogradskih izbora po opštinama

Ostavite komentar


  1. Evo pre izbora nisu hteli mediji da mi objave kao komentar. Evo ga šaljem sad posle izbora:
    Od kako je uvedeno višestranačje bilo je ovako. Sve stranke su govorile bajne stvari „šta je babi milo“ (biće med i mleko) a kada bi došle na vlast SPROVODILA SE UVEK ISTA RATNA POLITIKA (vojna ili u rukavicama, širena je mržnja protiv suseda, Zapada i veličana Rusija). Zato po mom mnišljenju izbori u nas nemaju nikakvog smisla. Ovde do danas 2018 nije napravljen prvi korak u stvarno višestranačje (kao i odvojene 3 grane vlasti i medija kao 4 grane vlasti). Od 1990 bilo je izbora i izbora i uvek sam bila prevarena… Neko a zna se ko je to je SLUPAO SRBIJU i eto taj neko je i dalje na izborima (na vlasti) te partije i ti kadrovi (koji su slupali Srbiju). Gde to ima u Svetu? Nigde. To je moguće samo u Srbiji.

    1. Pa slobodni izbori nisu garancija demokratije, to Vam je rekao Amerikanac pre 150 godina John C Calhoun, u suprotnom u africi bi bili sve sami korifeji demokratije.

  2. Eto sklonili ste „zute“. I pokazali svima nama koliko mrzite rodjenu decu. Bravo! Cuvari lika i dela Sinise Malog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.