Brnabić: Čitava kampanja Aleksića i Marinike Tepić se zasniva na lažima 1Foto: FoNet/Ana Brnabić

Funkcionerka Srpske napredne stranke Ana Brnabić ocenila je večeras da se čitava kampanja predstavnika koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije zasniva na lažima i napadima.

Ona je na Tviteru, povodom stavova predstavnika te koalicije Miroslava Aleksića i Marinike Tepić posle navoda koje je objavio Krik o počiniocu i nalogodavcima ubistva Olivera Ivanovića, navela da se njihova kampanja zasniva na uvredama i podvalama.

„Ma jel’ moguće?? Realno – čitava kampanja im se zasnivala na lažima, napadima, uvredama i podvalama, na obećanjima šta će da sruše i garancijama šta neće da grade“, napisala je Brnabić.

Ocenila je i da je „red da se u ovako veličanstvenom stilu i završi – ponovo napadom na porodicu @avucic“.

Aleksić je ranije danas rekao da je zbog izjave Bojana Bogdanovića o ubistvu Ivanovića cela Srbija uvidela da je „režim“ predsednika Aleksandra Vučića „generator kriminala u Srbiji“.

Tepić je izjavila je da će ta koalicija nakon pobede nad izborima iz korena izvršiti promene i „saseći mafiju, i da će najviši državni službenici odgovarati“.

KRIK je objavio da je Boban Bogdanović, koji godinama ima veze sa sportom i prijatelj je ubijenog kriminalca Aleksandra Gligorijevića Pukija, člana klana Veljka Belivuka, izjavio da je Olivera Ivanovića ubio Ljubomir Lainović iz Novog Sada, a da je naručilac ubistva kontroverzni kosovski biznismen Zvonko Veselinović, dok je logistiku pripremio Milan Radojičić.

Ministarstvo unutrašnjih poslova potom je saopštilo da je Boban Bogdanović odbio predlog da se podvrgne poligrafskom ispitivanju o navodnim saznanjima o ubistvu Olivera Ivanovića.

Iz tog resora su ocenili da su Boganovićeve tvrdnje „neproverljive“ jer se „isključivo“ oslanjaju na navodne razgovore koje je vodio sa osobama koje su u međuvremenu umrle i na njihove navodne radnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari