''Kinezi izgradili panhimalajsku železnicu pre nego naprednjaci deonicu 1,7 km bulevara'': Šarović podsetio na SNS obećanje iz 2018. 1foto: Printscreen/Twitter/@NemanjaSarovic

“Jedno od predizbornih obećanja 2018. godine Srpske napredne stranke je bilo da će izgraditi moderan Bulevar patrijarha Pavla, ali posao koji je trebalo da bude gotov za 14 meseci, ni posle 4 godine nije blizu kraja“, izjavio je Nemanja Šarović, predsednik Pokreta Ljubav Vera Nada i kandidat za gradonačelnika liste “Za sav normalan svet“.

Na tabli, koju je Šarović pokazao, stoji da je rok za završetak radovia bio februar prošle godine, što znači da radovi već kasne više od godinu dana, naveo je Šarović i dodao da koliko će trajati i koliko će koštati Beograđane ostaje da se vidi.

“Zanimljivo da su Kinezi, kojima se često divi predsednik Vučić, za period kraći od ovoga izgradili železničku prugu preko Tibeta, dok naprednjačka vlast deonicu od 1,7 kilometara ne može da izgradi za 4 godine. Ovde nema tunela, ovde nema mostova, ovde je ravnica i prosto je neverovatno da baš ništa ovaj truli režim Aleksandra Vučića nije u stanju da napravi kako treba“, izjavio je Šarović.

On je i pokazao u kom se stanju trenutno nalazi pomenuti bulevar, a doneo je i tablu sa fotografijom najavljenog izgleda istog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari