Movsesijan: Prema nezvaničnim rezultatima ne obećava da će lista „Ajmo ljudi“ preći cenzus u Beogradu 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Po ovim dosad, ajde da kažemo, nezvaničnim rezultatima ne obećava nešto da će lista „Ajmo ljudi“ preći cenzus, kaže za Danas Aris Movsesijan predsednik Nove stranke nakon prvih objavljenih rezultata na ponovljenim izborima u Beogradu.

On smatra da je dobro što su evidentno neki glasači iz drugih opozicionih stranaka i sa drugih lista glasali, ali da to za ova četiri mesta nije dovoljno da se može biti optimističan.

– Imamo još dva mesta u četvrtak, ali ono što je specifično je da danas ljudi iz opozicije nisu uopšte bili na sednici RIK-a zbog odbijanja svih žalbi na naše pritužbe. Tako da je u pitanju jedan skaradan proces. Što se tiče ovih rezultata, daleko je to koliko ja vidim od 1.800 ili 1.500 koliko je potrebno što naravno ne znači da ćemo stati. Probaćemo do kraja da ovu igru igramo i da vidimo da li eventualno možemo na neki način da preokrenemo rezultat- zaključuje Movsesijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari