MUP demantovao navode Grbovića: Policija ispitala sve učesnike incidenta 1Foto: Milica Vučković/FoNet

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) negiralo je danas navode predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavla Grbovića o incidentu ispred prostorija Srpske napredne stranke (SNS) u beogradskom naselju Nova Galenika i dodalo da je policija postupila „odmah po dobijanju saznanja iz medija“.

„Ističemo da je policija odmah po dobijanju saznanja iz medija izašla na lice mesta. Mi obezbeđujemo biračka mesta, a ne stranke i nismo mogli da razdvajamo Grbovića i članove SNS-a okupljene ispred sedišta stranke u Zemunu“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Istakli su i da su policijski službenici obavili razgovor svim učesnicima tog incidenta na licu mesta i pozvali ih da dođu u policijsku stanicu da daju izjavu.

„Naglašavamo da je Pavle Grbović odbio da dođe u policijsku stanicu da da izjavu, jer, kako kaže nema poverenja u policiju“, piše u saopštenju.

Grbović je ranije naveo da je policija stigla na lice mesta „pola sata nakon drugog poziva koji im je on uputio, kao i da nisu ulazili u prostorije SNS, u kojima su bili oni koji su učestvovali u incidentu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari