Vladeta Janković: Da se 3. aprila građani rastanu sa desetogodišnjim nasiljem i pljačkom 1Foto: FoNet/ Ujedinjeni za pobedu Beograda

Kandidat koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je da na izborni dan u nedelju, 3. aprila postoji mogućnost da se građani „rastanu jednom za uvek sa desetogodišnjim putem nasilja pljačke i naopakog režima“.

„Kao da deset godina čamimo u tamnici i ove nedelje dobijamo ključ od nje“, rekao je Janković novinarima posle šetnje predstavnika njegove koalicije Knez Mihailovom ulicom.

Pozvao je građane da u nedelju izađu na izbore.

„Zato građani u nedelju glasajte, upotrebite ključ, izađite na sunce i vazduh i udahnite ga punim plućima“, rekao je Janković.

Naveo je da želi da građani zadrže osmehe i vedre izglede koje imaju danas, te izrazio nadu da će od sledeće sedmice glavni grad voditi najbolji stručnjaci „kod kojih neće biti tajnih ugovora.

Prva na listi „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Marinika Tepić rekla je da je širom Srbije ista atmosfera kao u Beogradu i da je „puno optimizma i nestrpljenja“.

„Pet dana je ostalo da se oslobodimo ove nevolje i ovih tamničara“, rekla je ona.

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije prethodno je organizovala šetnju Knez Mihailovom ulicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari