Zavetnici: U parlamentu ćemo biti državotvorna opozicija, nema paktiranja i trulih kompromisa 1Foto: Beta/EMIL VAS/EV

Kandidatkinja stranke Zavetnici za predsednicu Srbije Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je večeras da će ta stranka u novom sazivu Skupštine Srbije biti „državotvorna“ opozicija i da neće praviti „trule kompromise“.

Ona je kazala da su po poslednjim preliminarnim rezultatima parlamentarnih izbora, Zavetnici osvojili više od četiri odsto glasova, a da je ona na predsedničkim izborima trenutno na trećem mestu po broju osvojenih glasova.

„Hvala svima koji su glasali za nas, od večeras su Zavetnici najsnažnija državotvorna patriotska snaga u Srbiji“, kazala je predsednica te stranke.

Ona je „posvetila“ izborni rezultat Zavetnika pokojnom mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, Srbima na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj.

„Lični rezultat na predsedničkim izborima posvećujem ocu koji nije dočekao da vidi kako je napredovalo ono što je i sam stvarao kao i onima koji su odlučili da budu svoji na svome“, rekla je Đurđević Stamenkovski.

Dodala je da ulazak Zavetnika u parlament znači da „neće biti predaje Kosova i Metohije, uvođenja sankcija Rusiji ili ulaska Srbije u NATO“.

„Jedina koalicija koju formiramo u budućnosti je koalicija sa srpskim narodom. Nema paktiranja i trulih kompromisa, u parlamentu ćemo biti državotvorna opozicija“, rekla je predsednica Zavetnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari