Izveštaj EK: Ozbiljni nedostaci u javnoj upravi, radu parlamenta, pravosuđu i medijima

Ostavite komentar


  1. Ha, ha…“umereni napredak registrovan kada je u pitanju borba protiv korupcije“Dalje nisam hteo da čitam.

      1. Iz EU izbija ljubomora i zavist zbog izvanrednih rezultata predsednika Vucica iako se bori goloruk.

    1. Postovani Ero, niste u pravu. Napredak postoji – malo se krade koliko je moglo da se ukrade! Sto rekli za Staljina – kako dobar covek, grli i ljubi decu a moze sve da ih pobije!

  2. Uprkos tome premijerka je dat mandat a pitanje je da li ce i dosadasnja ministarka pravosuda Kuburovic imati ikakve posledice. Ovi jednostavno ignorisu EU i rade ocigledno rade u svoju korist – kakvu, pokazace vreme!

  3. Ima li bar nekog napretka imovine braće, sestara, kumova … ? Ili porast broja članova mafije?

  4. I izvestioci korumpirani. Pazi molim te, napredak u borbi protiv korupcije, bez napretka u pravosuđu – čudo li je, što li je???!!!

    1. Cela opozicija je očekivala ovaj izveštaj, o čemu je i Đilas pričao. Međutim, sada vam se ne sviđa šta u njemu piše, pa automatski ne valja. Srpska opozicija podseća na FK Partizan, svi su im drugi krivi za njihove neuspehe. Roditelji su me još kao dete naučili da uvek pođem od sebe, kada tražim zašto mi se nešto loše dešava.

  5. Statistika je „nezgodna nauka“ jer nema „stranačku pripadnost“ a kamoli da je „šovinistička“
    Statistika pokazuje da su kod nas „delioci pravde“ u pravosuđu, advokaturi i izvšiteljskim kancelarijama iskljucčivo u apsloutnoj prevlasti pripadnice ženskog pola.
    Treba samo pogledati spisak sudija tri osnovna suda u Beogradu, ući u bilo koju advokatsku kancelariju ili izvršiteljsku kancelariju
    Kako je došlo do „opšte feminizacije“ „pravosuđa“ i zašto ima takve rezultate nema veza sa šovinizmom prema pripadnicama ženskog pola

  6. Kosovo je otislo, Vucic mora da potpise jer uradioje mnoge kradje a Amerikanci znaju, I pokazalisumu u Washington, sada mora inace ce sve izaci, zavrsice u Hagu za ekonomski kriminal ako nezavrsi. Jedini put da Srbija dodje ured, I da se odvoji od primitivizma

  7. Super !!! A najbolje bi bilo kad bi se Srbija odnosno ovaj koji pregovara se u potpunosti odrekao Kosova . To bi bio slobodan put Srbiji za evrointegraciju 2056 godine

  8. „Usklađivanje sa evropskom politikom“??? Šta je to evropska politika? Pa valjda mi treba da vodimo našu politiku ili ja grešim!!!

    1. Ako hoces u EU, moras da uskladis spoljnu politiku sa njima. Ti bi verovatno hteo da EU uskladi svoju politiku sa Srbijom???!!!

  9. da javnost ne cuti , ovi korumpirani sudovi rezima nebi mogli da me bez ikakvog fer sudjenja , sudjenje u odsustvu , salju u zatvorsku ludnicu zbog verbalnog delikta , zato javno kazem nije kriv ovaj rezim sto me sudskom odlukom salje u zatvorsku ludnicu , vec narod sto cuti . Znaci narod podrzava moje slanje u ludnicu sto sam kritikova ovaj rezim sto ih 30 godina drzi u siromastvu i ekonomskoj mizeriji nedajuci im da dignu glavu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.