Izvori EU: Nema izgleda da Srbija do kraja godine otvori novo poglavlje u pregovorima

Ostavite komentar


  1. Strašno nema otvaranja poglavlja sa EU kolektivna eutanazija Srbije odmah kako živeti bez EU.

    1. U Srbiji je pravo pitanje:
      „KAKO ziveti BrzeBoljeJace ako niste sns_ovac?“

  2. Nemoguce da jos niko u EU nije shvatio da AV ne zeli u EU. Njemu ovo sasvim odgovara: diktatura, medijski mrak, bahato ponasanje u skupstini i od strane vlade, korupcija na svim nivoima(vise se ni ne kriju)…

    1. Gresite, ovakvo ponasanje upravo odgovara EU…Oni to namecu…oni to zele …da nije tako oni bi odavno ovog naseg skinuli sa liste neophodnih ˝mirotvoraca i cuvara stabilnosti˝ Ako Vam ovo nije jasno onda ste poceli da sagledavate stvari iz potpuno pogresnog ugla !!

  3. E da Bog da ga nikada ne otvorila…EU je fasiticka tvorevina…Treba da joj nametnemo ono sto ona radi nama vec trideset godina…Ali posto mi nemamo predstavnike koji su to u stanju….onda nista…

Ostavite komentar


Politika

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad 10

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad

Umesto čestitke, radnici Srbije su za Prvi maj od Aleksandra Vučića dobili obećanje da nikada neće smanjiti radnu nedelju na sedam sati, čemu teži ceo svet, uključujući i Crnu Goru, koju je uvredio da su neradnici, izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, reagujući na izjavu predsednika Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.