Jandroković: Beograd relativizovao incident Šešelja

Ostavite komentar


  1. Gospodin Jandrokovic je na zalost u pravu.Plasim se da sam u pravu kada pomislim da Seselj i njemu slicni ne bi pravili ovakve skandale da nemaju podrsku sa vise instance.Seselj i njegovi partijski drugovi unazadjuju Srbiju degradiraju parlament prete i maltretiraju ljude, primer su Aleksandra Jerkov,Tomislav Zigmanov i Nenad Canak koji ne zasluzuju nista drugo osim postovanje.Nestrpljivo ocekujem reakciju i poteze onih cija je to nadleznost u Srbiji jer bi prava reakcija poboljsala sliku Srbije koja je daleko od zavidne.Kazne za sve one koji ih zasluzuju jer ako se ne varam a nadlezni to tvrde da je Srbija pravna drzava.

    1. Немогуће је упоредити било који поступак Срба са оним како су хрватске државе и хрватски народа поступали са Србима пре 75 и пре 25 година.Зато немојте говорити о скандалима и срамоћењу, јер Срби се не могу осрамотити пред Хрватима ни на који начин.

  2. Gospodine Jandrokovicu,
    Ja ne mogu Vama da se izvinim,
    budući da mi se od te Radikalsko SNS ekipe, jer po svemu njima ne pripada naziv stranka,diže kosa na glavi,ali naravno da me je kao gradjana Srbije s ta m o t a, pred sobom, svojom decom a najviše pokojnim o c e m.
    No da se nadamo ali i na tome zdušno z a j e d n o da radimo da
    aveti f a š i z m a pokopamo I mi Ali I Vi.
    Jer oni jedni druge h r a n e.

  3. Vi Dule ili politiku ne razumete, ili ste pobornik tog Srbijanskog četništva, ja svakako tome ne pripadam.Bolje ne pišite jer glupo i ružno vrlo brzo odlaze u etar., tamo gde ne treba.
    Zadržite to ne Evropsko mišljenje za sebe, nemojte se brukati tj.dičiti četništvo m.A Vučića.!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.