Janko Baljak: I dalje smo na ivici građanskog rata

Reditelj govori za Danas o razlozima i kritikama koje su usledile nakon njegove ostavke na pozicije na FDU i ishodu pobude građana protiv režima SNS

Ostavite komentar

  1. Bravo za analizu stanja i odluke koje ste doneli.Dodao bih,u celoj prići,ulogu duboke države i „spavača“,nije lako,a možda je i najteže,to zlo otkriti i protiv njega se boriti.Zato ne zameram strankama opozicije što su sumljičavi i što su u strahu od ubačenih elemenata,Vidimo da neki isplivavaju dajući ostavke na visoke funkcije u svojim strankama.

  2. Ne ucinis mu jedan put, on ljut, kritikuje, bavi se politikom…. Takvi smo mi ljudi. Pored takvih intelektualaca i takve opozicije Vucic ce vladati jos 50 godina. Gde je argumentovana kritika , gde su vase vizije razvoja i uredjenja drzave? Samo prica koju narod slusa zadnjih 20 godina.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.