„Posle falusa uhapsili su i sneg“: Janko Baljak o privođenju Pijaniste

Ostavite komentar


  1. Muka mi je od samozvanih umetnika i njihovih performansa, sa parolom sto gluplje to bolje. Setite se Mileta protiv tranzicije i njegovog performansa pisanja ispred skupstine. A to sto je to vecini ljudi nerazumno to tako i treba, jer samo mali broj je dovoljno “obrazovan” da razume ovakvu “umetnost”.

  2. Strah se uvukao u bagru.Sve im smeta! Tačno su konjine iz vlasti uzjahali ljude! Dokle bre više.

  3. Ma sve OK, performisao se sa lažnim snegom, a sad će kaznu da plati lažnim fiat novcem bez pokrića, umesto zlatnicima.

  4. Bas zbog ovakvih kao Anton potpisani.ovde podrzavam umetnika i profesora Andeja Josifovskog.Malogradjani zrce ovde da vide Marinu Abramovic, a hapse Andreja Josifovskog.Ta hipokrizija gora je od nerazumevanja umetnickog cina kao pobune protiv autokrate.

  5. Ajde bas da vidim nekoga to uradi bilo gde u svetu, pogotovo u evropskim zemljama kojima tezimo, i da ne bude priveden i osudjen bar na novcanu kaznu. Nemojte biti licemeri. Vlast je uzasna, ali pisanje grafita po skupstini bilo koje zemlje je neka vrsta vandalizma. Nebitno ko je na vlasti i ko je umetnik

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.